Κεφάλαιο 20

3.5K 165 0
                                    


"Εσυ νιωθεις κατι απο αυτα για τον αδερφό μου;"την ρωταω και τοτε κοιταζει αλλου.




"Νομιζω εχει κρυο ειναι καλυτερα να παμε μεσα τι λες;"ρωτάει και μου χαμογελαει.Αποφεύγει να μου απαντήσει.




"Αφου το θελεις παμε"λεω και μπαινουμε και κλεινω την μπαλκονόπορτα.Με κοιταζει και μολις βλεπει οτι την κοιταζω κοιταει αλλου. Γιατι συμπεριφέρεται ετσι;





"Δεν...δεν εχω πιτζαμες εδω"λεει και καταλαβαίνω την αμηχανια της.





"Θα σου ελεγα να πας να παρεις απο διπλα αλλα φοβαμαι μηπως δεν γυρίσεις οποτε ψαξε μεσα στην ντουλάπα μου κατι θα εχει για να βολευτεις"λεω γελωντας και προσπαθεί να κρυψει το χαμόγελο της καθως ανοίγει την ντουλάπα μου.Την παρατηρώ που η συμπεριφορά της εχει αλλαξει τελείως απέναντι μου απο την ωρα που της ειπα οτι την θελω. Ειναι πιο ντροπαλή.Περνει μια πολυ μεγαλη μπλουζα μου που ειμαι σίγουρος οτι θα της ειναι τεραστια και βγαινει απο υο δωμάτιο και κατευθύνεται στο μπανιο ετσι αποφασίζω να αλλαξω και εγω και βγαζω το τζιν που φορούσα.Παιρνω την φορμα και μολις την φοράω μπαινει εκεινη στο δωμάτιο.Μου χαμογελάει ντροπαλα και της ανταποδίδω.





"Να εισαι πιο συχνα ετσι"λεει καθως πλησιαζει το κρεβατι και το ιδιο κανω και εγω.





"Πως ετσι;"την ρωταω.





"Χαρούμενος..χαμογελαστος"λεει και εχουμε κατσει και οι δύο στο κρεβάτι.χωρίς να θελω έρχεται στην θύμηση μου το φιλι μας.Αποτομα σηκώνομαι και μολις φτανω στην πορτα του δωματιου ακουω την φωνή της."που πας;"με ρωταει.Γυριζω και την κοιταζω.





"Θελω πολυ να κοιμηθουμε μαζι αλλα δεν μπορω"λεω και με κοιταζει περίεργη.





"Δεν μπορεις;"ρωταει μην καταλαβαίνοντας.





"Θα εισαι ολο το βραδυ διπλα μου και σου ειπα οτι σε θελω και το καταλαβαίνω τωρα μου ειναι αδύνατον να εισαι διπλα μου και να μην σε ακουμπαω."λεω.





"Θα με ακουμπας απλα δεν πρεπει να ξεχνάς τον αδερφο σου"λεει.





"Για καλο μου το λες; ποτε δεν τα πηγαιναμε καλα.





"Μμμ μην το λες αυτο. Δεν θελω να μαλωνετε μεταξυ σας για εμενα"λεει και κατεβαίνει απο υο κρεβατι με πλησιαζει και με αγκαλιάζει.Ξαφνικα η πορτα κατω βαράει και εκεινη κανει πισω και με κοιταζει. Κατεβαινω τα σκαλια ξεκλειδωνω και ανοιγω. Ο Έντουαρντ με σπρώχνει πισω και βαραει την πορτα και κλείνει.





Σκοτεινός.Where stories live. Discover now