Κεφάλαιο 14

3.6K 168 3
                                    




Η πορτα μου χτυπαει και κατεβαίνω με το μαύρο μου κουστούμι να ανοίξω.Ανοιγω και βλεπω την Μαρια ντυμένη με ενα απλο λευκο φορεμα ευτυχώς αρκετά σεμνο και στελνω στην μητέρα μου για να μου στειλει το ονομα του εστιατορίου.Αφου την στελνει φεύγω αμεσως με την Μαρια για το εστιατόριο.



Μετα απο αρκετή ωρα που φτανουμε μπαινουμε και πηγαινουμε προς το τραπέζι που καθονται οι γονεις μου και καθεται ηδη η Ταμι και ο αδερφός μου.Οι γονεις μου σηκώνονται να με αγκαλιασουν και να αγκαλιασουν και την Μαρια.






"Βλεπω πως και οι δυο αρχισατε να βάζετε μυαλο"λεει ο πατερας μου και γνεφω εγω οπως και ο αδερφός μου. Εκεινος ομως χαμογελάει αντιθετα με εμενα.






"Πως σε λενε κοπελα μου;"ρωταει η μαμα μου την Μαρια και εγω ακουω καθως τρωω.






"Μαρια"λεει εκεινη.






"Φαινεσαι νοικοκυρεμενο κοριτσι,αμα ο γιος μου εχει μυαλο ισως το πατε για γαμο"λεει και πνιγομαι με το φαγητό και ολοι κοιταζουν εμενα. Πινω μια γουλια νερο και την κοιταζω αυστηρά.






"Ακομα δεν ηρθαμε αρχισες τις βλακείες"της λεω και εκείνη το περνει για πλακα και γελαει.






"Μαμα εγω εχω να σας πω οτι με την Ταμι το βλεπω πολυ σοβαρα"λεει και γυρναω και κοιταζω πρωτα αυτον και μετα την Ταμι που με κοιταζει στιγμιαία."να δεν λεω πως θα παντρευτουμε κιολας τουλαχιστον οχι τωρα αλλα και παλι ειναι σοβαρό"λεει. Ε φυσικα ας φανεί ο καλος αυτος. Οχι οτι με νοιάζει ειμαι αυτος που ειμαι και σε οποιον αρεσει. Για την ακρίβεια σε όποιες αρεσει. Φυσικα και αρεσει σε πολλες.






"Χαιρομαι γιε μου επιτέλους ενα καλο κοριτσι μας εφερες"λεει και η Ταμι χαμογελαει ντροπαλά.Για ποιον λογο το κανει αυτο; Ξαφνικα το κινητό μου δονείται οπως και της ταμι και του Έντουαρντ.Το ανοιγω και βλεπω το μήνυμα.






'Μην ξεχάσετε αυριο βραδυ στης 10 ειναι ο σχολικός χορός. Ετοιμαστείτε για ενα τρελο βράδυ! Επίσης σας ενημερώνουμε οτι την Δευτερα αυτην το σχολείο ανοίγει γιατι οι καθηγητές μας σταμάτησαν την απεργία'





Διαβάζω και αδιάφορω πλήρως.






"Για πειτε τα νεα σας ολα ενταξει το σχολειο; χρειάζεστε τιποτα;"ρωταει ο μπαμπας μου κοιτώντας μας.






Σκοτεινός.Where stories live. Discover now