Érintés

37 6 2
                                    

Nem igazán tudtam mit kezdjek magammal.

Az, hogy tudatosult bennem, hogy mit is érzek még nem változtat a kapcsolatunkon.

Hogy féltékeny voltam e Waka Masahirora?

Minden egyes alkalommal amikor csak hozzád ért.

Kár volt tagadnom a féltékenységem. Nem akartam azt a srácot melletted látni. Igazából egy fiút sem.

Úgy döntöttem egyenlőre nem teszek semmit. Most, hogy tisztáztam magamban mindent, át kell gondolnom, hogy mit fogok tenni ezek után.

Így hallgattam és figyeltem.

Eközben Waka egyre jobban magába bolondított. Állandóan mosolyogtál és olyan voltán mint aki pár méterrel a föld fölött lebeg. Úgy tűnt, minden rendben van. A srác látszólag gondoskodott róla, hogy mindig jó kedved legyen és ne legyen okod az aggodalomra. A kis brancsod teljes jogú tagjává váltál azzal, hogy megszerezted őt. A királynő is talált magának másik lovagot, nem játszott többé a tieddel.

Lassan két hónapja voltatok egy pár.

Mi néha összefutottunk a folyosón, ott váltottunk pár szót majd továbbmentünk. Ki-ki a maga dolgára.

Mindig figyeltelek. Sose messziről, és mégis olyan elérhetetlennek tűntél.

Bármikor és bármiről beszélgettünk, mindig éreztem a közöttünk lévő falat. A falat amit én húztam fel magam köré és még téged sem engedtelek be rajta. Még nem voltam kész arra, hogy beengedjelek.

Azonban nem csak nekem nem tetszett a kapcsolatotok. Mivel Waka elég népszerű, más lányoknak is megakadt rajta a szeme.

Tudod, a lányok sokkal ijesztőbbek mint a fiúk. Ha egy fiúnak baja van egy másikkal, azt a szemébe mondja vagy hallgat róla. Az előbbi esetben ők ketten megvívják a saját csatájukat, amiből valaki mindig kikerül győztesnek.

Azonban ez a lányoknál nem így megy.

A lányok alattomosak és mindenre képesek a győzelemért. Persze vannak kivételek. Ahogy nem minden fiúra igaz az előbbi példa sem. De a lányok mégis teljesen mások. Az ő módszerük a lelki terror. Egy rossz megjegyzés, pár apró gúnyos mondat is elég ahhoz, hogy a gyengébb lelkűek teljesen összetörjenek. A kitartóbbakat keményebb kézzel fogják. Néhányan teljesen megtörnek, néhányan féllábbal átvészelik. Ha valakit bántanak azt nem biztos, hogy rájuk tudják bizonyítani, hisz egy pár perces színészkedés, pár hamis könnycsepp és már nem is gyanúsítottak, hanem ők maguk az áldozatok.

Ezek után a helyzet egyre rosszabb lett. Az első hét még sétagalopp volt. Egy-két fenyegető üzenet a cipős szekrényeden, amiket maga Waka szedett le, mindenki szeme láttára. Te nem nagyon foglalkoztál vele, a barátnőid meggyőztek, hogy csak engedd el. A második hét már nem volt ilyen egyszerű. Pletykák. Pletykák szóltak rólad minden teremben, minden lépcsőfordulóban és udvari padon. Nem is igazán az volt a lényeg, hogy ki vagy. Se nem az, hogy miért is indultak el igazából a pletykák. Egyszerűen csak ismét volt kiről beszélni. Ennyi és nem több. Sokan a nevedet sem tudták.

Nevetséges.

A barátnőid meg ahelyett, hogy segítettek volna csak rontottak a helyzeten. Pár apró elszólás, néhány szaftos megjegyzés és már kész is volt a pletyka alapja.

Míg te próbáltál mindenhez jó képet vágni Waka és a lányok kedvéért, míg a srác le se szart. Az első hetet kivéve egyáltalán nem foglalkozott azzal, hogy milyen hatással vannak rád ezek a pletykák. Két és fél hónapja voltatok együtt, ő pedig most kezdte el unni ezt az egészet.

Szentjánosbogárحيث تعيش القصص. اكتشف الآن