Kapitel tre

78 2 0
                                    

(Newt's synsvinkel)

Mig og Alby har siddet i to timer og prøvet og løse ''puslespillet'' lavet af papir. Vi har kun fundet tre dele der passede sammen. ''Tror du ikke bare vi skal prøve igen senere?'' Spurgte jeg. ''God idé. De her ord hjælper os ikke særlig meget.'' Svarede Alby forvirret.

(Minho's synsvinkel)

Jeg ledte efter min makker Alvin, han var en anden løber. Jeg kiggede inde i jernhuset. Der var han ikke. Så gik jeg over mod en af labyrinternes fire åbninger. Der var han ikke. Så gik jeg over til en anden åbning. Der var han. Han sad ned og spiste et æble. ''Hey Alvin. Kommer du ikke med over i jernhuset? Der lå en besked i boksen og Newt spurgte om vi måske kunne løse den?'' ''Det kan vi da godt.'' Svarede han lidt ligeglad. Han ville nok helst være i fred. Men vi gik derovre. Alvin var ret god til at finde stykker der passede sammen. Vi fandt ud af beskeden efter nok tre timer. Men vi manglede et stykke. Alby kom ind. ''Har i fundet ud af noget?'' Spurgte han. Vi behøvede ikke engang at svare før at han så at vi snart var færdige. ''Vi mangler kun et stykke.'' Sagde jeg. ''Kan du måske finde det Alby?'' Spurgte Alvin. ''Det kan jeg godt. Men kun hvis boksen ikke er gået ned igen. Det burde den ikke, fordi vi manglede nogle tønder.'' Alby gik ud for at tjekke.

(Alby's synsvinkel)

Jeg gik et par skridt over mod boksen. Den var heldigvis ikke gået ned igen. Jeg hoppede ned i den og ledte. Jeg kiggede i alle hjørner uden held. ''Hey. Hvad laver du?'' Jeg kiggede tilbage og der stod Thomas og Chuck. ''Hej. Jeg leder bare efter et lille stykke papir. Vil i hjælpe?'' Spurgte jeg i håb om at de var bedre end mig til at finde det. ''Et stykke papir?'' Spurgte Chuck og grinede. Thomas skubbede blidt til ham med albuen. ''Vi vil gerne hjælpe.'' Svarede Thomas. Jeg smilede stort. De hoppede ned og vi begyndte med at lede. Der var stille i nogle minutter, men så brød Thomas isen. ''Uh.. jeg kan godt huske hvordan det er at være i den her boks... virkeligt nederen...'' Sagde Thomas og lavede en grim grimasse så vi grinede. Efter en halv time hvor vi havde ledt fandt Chuck det endelig under en tønde. ''Er det det her? Står der noget på det?'' Jeg tog det fra ham. ''Det er ikke noget for en der kun har været her i en måned.'' Sagde jeg og gik. ''Så det er takken?'' Råbte Chuck efter jeg havde gået tre meter væk fra boksen. ''Tak!'' Råbte jeg tilbage.

LysningenWhere stories live. Discover now