4. kapitola

2.3K 102 0
                                    

Nevyspalá, unavená a totálně bez nálady jsem přišla do práce. Emu si ráno vyzvedla Mia, takže se o ní už nemusím starat. Ne, že by mi to vadilo, ale nejsem připravená se dlouhodobě starat o dítě.

Jako každý pracovní den jsem seděla za stolem a třídila, pročítala a podepisovala papíry. Několikrát mi únavou padala hlava, takže jsem si jí musela podepírat.  Někdo by si dal kafe, ale to já nepiji. Doufala jsem, že se ručička na hodinách posune o pár hodin, co nejdřív, protože bych se ráda doma vyspala.

"Hele, běž se radši domů vyspat. V tomhle stavu by jsi to tady stejně nezvládla." Promluvil na mě můj šéf, Andrew. Jakoby mi četl myšlenky a přesně věděl co chci.

"Tobě by to nevadilo?"

"Skoro vše je hotové, takže v tom nevidím problém. Mám akorát dvě schůzky, u kterých nemusíš být."

"Díky."

*********

V autě jsem si několikrát promnula oči a snažila se co nejvíc probudit, abych ve zdraví dojela domů. Naštěstí skoro všichni byli v práci, takže ve městě byl klid. 

Hned co jsem otevřela dveře od mého bytu, sundala jsem si boty a kabelku položila na botník. Udělala jsem pár kroků a ocitla se v ložnici s mou milovanou postelí. Doplazila jsem se k ní a jako lachtan na ní dopadla. Spokojeně jsem vydechla a usmála se. 

V podstatě hned si mě říše snů vztáhla do svého světa.

EVILWhere stories live. Discover now