7. kapitola

2.1K 100 0
                                    

Auta a všechno z bývalého skladiště jsme už před několika měsíci přesunuli na nové místo, ale zatím jsem tam od té doby nebyla. Něco se ve mě změnilo. Potom co jsem oslavila dvacáté narozeniny, jako bych psychicky zestárla o několik let. Je to možná ten důvod, proč jsem zde ještě nebyla, ale přesto ve mě hoří malý plamínek nezodpovědné Emily Parker. I z malého plamínku může vzniknout požár, který pohltí vše v jeho dosahu. 

Jen při vkročení dovnitř jsem ucítila vůni benzínu, laků na auta a alkoholu. Stačilo jen, abych se dotkla auta a hned mnou proběhly vzpomínky a táhly mě k autu ještě víc. Chtěly, abych nasedla, chopila se volantu, sešlápla plyn co nejvíc k podlaze a byla stejná jako dřív. Chtěla jsem to taky, ale něco mě táhlo zpátky.

Poslední jízda byla ta při, které jsem se málem zabila na střeše kamionu a následně zabila Derecka. Dereck. Je to úplně poprvé co na něj od té doby myslím. Nemám výčitky, že jsem ho zabila, protože on se o to pokusil dříve než já. Schválně prudce zatočil, i když věděl, že v takové rychlosti bych pád nepřežila.

EVILWhere stories live. Discover now