13. kapitola

1.8K 91 0
                                    

Po probuzení se mi strašně motala hlava a připadala jsem si jak ožralá. Necítila jsem se dobře a pohled na ustaraného Briana můj stav nezlepšoval. Měla jsem vyschlo v puse, žaludek snad skákal salta a já si připadala ještě víc bezmocná. 

"Chceš donést nějaký prášky? Vodu?" Nezmohla jsem se na odpověď, takže jsem jenom kývla hlavou.

Úspěšně jsem se dokázala posadit na kraj postele a pak udělat pár kroků ke dveřím. Opírala jsem se rukou o zeď, abych nespadla. Došla jsem až do kuchyně, kde jsem si sedla na židli a Brian přede mě postavil skleničku s vodou a prášek.

"Už ti je líp?"

"Trochu." Odpověděla jsem jednoduše.

"Volal jsem tvému šéfovi-" Řekl a zapálil si cigaretu. Natáhl do sebe a vyfoukl oblak kouře. "Že ti je blbě a do práce nedorazíš a pak mu zavoláš." Po dořeknutí jeho myšlenky odložil krabičku cigaret a zapalovač na stůl. 

"Díky, hele nemohl bys jít kouřit někam jinam?" 

"Á najednou už ti je líp, viď? Mrcho, co bys neudělala pro cíga..."

"Ale no tak." Udělala jsem smutné oči a z krabičky si vzala cigaretu, kterou jsem následně vložila mezi rty a zapálila. 

"Hele nemohla bys jít kouřit jinam?" Pronesl se stejným tonem hlasu, jakým jsem to řekla před chvílí. Předvádění ostatních mu jde fakt skvěle.

"Však jo. Už jdu na záchod." Zvedla jsem se ze židle a šla na záchod, kde jsem otevřela menší okno. Po dokouření cigarety jsem okno zavřela a celou místnost navoněla. 

"Lepší byli ty cigarety než voňavka." Bylo vtipný pozorovat Briana jak se dusí, ale těžko odhadnout jestli z kouře, nebo z té voňavky.

EVILजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें