Detention

2.7K 107 14
                                    

Shit, ik was al meer dan een kwartier te laat. Vloekend kwam ik aan bij het lokaal. Aarzelend klopte ik op de deur en wanneer ik de deur open trok, staarde alle blikken me aan.

"Juffrouw Payne?", vroeg de man me.

Ik knikte.

"Neem maar plaats naast meneer Hemmings.", beveelde hij me.

Wie the hell was Hemmings. Ik merkte dat naast het schattige jongentje van daarnet een lege stoel was en met een lief glimlachje keek hij me aan. Geweldig, dit ging lekker awkward worden. Ik nam plaats naast de jongen. De andere met het raven zwarte haar, duimde naar hem, heel onsubtiel. Jongens en subtiliteit dat was zoals meiden en voetbal, dat ging niet samen. Haastig wou ik mijn boek uit mijn tas halen. Damn, waar was dat verdomde boek nou. Mijn gedachten liepen terug. Crap, Ashton had het waarschijnlijk meegenomen want ik had een boek van hem in mijn tas zitten. Mijn blik stond geïrriteerd en toen ik een zucht slaakte, hoorde ik de jongen grinniken.

"Lukt je eerste dag niet zo?", vroeg hij zacht.

Ik haalde mijn schouders wat onverschillig op. Afstandelijk, dat was de perfecte manier om te beschrijven hoe ik me zou gedragen.

"Ik ben Luke.", stelde hij zichzelf dan voor.

"Jessica.", zei ik.

"Vraagje ken je toevallig ene Ashton? We botsten tegen elkaar aan en ik heb denk ik perongeluk een boek van hem, terwijl hij een boek van mij heeft.", legde ik uit.

Hij knikte.

"Ashton is zo wat mijn beste vriend. Ik ga straks wel even met je mee, zodat je, je boek kan wisselen.", glimlachte hij lief.

Best wel lief van hem. Ergens mocht ik hem wel, maar voor mij was het gewoon moeilijk nog mensen in mijn hart te laten komen na alles wat er gebeurt was. De rest van de les hadden Luke en ik korte gesprekken. Maar ze bleven vrij oppervlakkig.

"We hebben nu geschiedenis, kom je mee?", zei hij toen iedereen zijn boeken bij elkaar raapten.

Ik knikte. Zijn vriend kwam naar ons toe.

"Oh, dit is Calum. Calum dit is Jessica."

"Hej.", zei hij vriendelijk.

Ik glimlachte gewoon en zei niets. 

"Ik heb Ash al gestuurd, hij komt straks tijdens de pauze je broek brengen.", legde Luke uit.

Ik knikte.

"Bedankt."

"Geen dank.", knipoogde hij.

"Wat heeft Ash nou weer voor elkaar gekregen?", bracht Calum er verontwaardigd uit.

Best wel op een grappige manier dat ik zacht moest lachen. Het was al tijden geleden dat er nog een lach op mijn gelaat was verschenen. Mijn iphone trilde en haastig bekeek ik het smsje.

'Sta voor je school X Zayn'

Shit, als hij nu voor mijn school moest, moest ik het nu gaan halen en dat wou zeggen dat ik daarna weer een zoektocht mocht doen naar mijn geschiedenis lokaal en dat ik waarschijnlijk weer te laat zou zijn.

"Euhm sorry jongens, ik moet even naar het toilet.", verontschuldigde ik me en liep richting de uitgang van de school.

Met mijn ogen gleed ik over de parking. Ergens in een hoekje zag ik een gespierd gedaante staan vol tatoeages. Haastig liep ik er naartoe.

"Heb je het bij je?", vroeg ik.

Hij knikte en haalde een zakje uit zijn broekzak.

"Heb er wat extra bij gedaan. Dat krijg je cadeau van me omdat je zo een mooie dame bent.", flirtte hij en plantte een kusje op mijn wang.

Ik werd rood. Op Zayn zou ik nooit kunnen vallen. Hij was te badboy voor me. Maar hij hielp me wel mijn gedachten te verzetten. Hij was geen vriend maar ook geen vijand.

"En hoeveel wil je er voor?", vroeg ik.

Hij keek me grijnzend aan en liet zijn hand rusten op mijn wang.

"Dit keer de gewone prijs, maar ik kan zien aan je dat je nood hebt, dus als je in het vervolg in natura wil betalen...", stelde hij voor.

Hij liet zijn hand afzakken tot aan mijn kont. Ik verstijfde. Sinds het ongeval, had ik geen seks meer gehad. Harry was mijn enige bedpartner geweest en ik vond seks met hem echt fantastisch.

"Dat zien we dan wel.", zei ik uitdagend.

Hij grinnikten en kuste me in mijn hals.

"I know you want it babe.", fluisterde hij tegen mijn huid aan.

Liam zou dit zo afkeuren, maar hij was er niet meer. 

"Hier heb je je geld.", grinnikte ik en weg was ik. 

Zayn bleef verbijsterd achter. Misschien moest ik er maar eens over nadenken.... Als ik met seks mijn gedachten kon verzetten en zo mijn spul betalen, was dat twee vliegen in één klap. Verward door mijn eigen gedachten, liep ik het gebouw weer binnen. Ik had het spul in mijn tas veilig opgeborgen en baande een weg naar de L vleugel, voor de tweede keer vandaag. Nu was ik een half uur te laat, dit kwam niet goed. Weer klopte ik op de deur.

"Binnen.", werd er gezegd aan de andere kant van de deur.

Alle blikken staarde me weer aan.

"Mevrouw Payne, u bent meer dan een half uur te laat. Ik vrees dat ik u zal moeten laten nablijven."

"Volgens mij doet ze het elke keer met een jongen in het toilet ofzo, want dat is al de tweede keer dat ze te laat is.", merkt Valentina op.

Iedereen begon te lachen. Ik keek haar dodelijk aan en liet daarna beschaamd mijn blik glijden naar Luke en Calum die gebaarde dat er achter hen nog plaats was. Het was daarna ook Valentina en haar vriendinnetjes die me bitchy aan keken. Leek alsof ze jaloers waren dat ik aandacht kreeg van Luke en Calum.

"Trek het je niet aan ze is gewoon jaloers.", fluisterde Luke.

Ik grinnikte. 

"Meneer Hemmings, wenst u soms ook na te blijven?", zei de kordate stem van de oude heer met het norse gelaat.

"Ik deed niet eens iets.", sputterde Luke tegen.

"Dat zeggen ze allemaal Hemmings, jij en Payne kunnen nu een briefje gaan halen op het secretariaat. Ik hoef jullie niet meer in mijn les.", schreeuwde hij.

Wat had ik nou weer gedaan. Luke keek me verontschuldigend aan en nam dan zijn boeltje. Ik volgde zijn voorbeeld. Daar gingen we dan eerste dag op mijn nieuwe school, van het nieuwe schooljaar en ik mocht al na blijven.

Too lateWhere stories live. Discover now