On our way

874 70 1
                                    

Ashton stond te douchen, terwijl ik me al klaar maakte om naar het coldplay concert te gaan. Ik had een grijs bloesje met lange mouwen aangedaan en een zwarte skinny. Ook had ik weer een bandana van Ashton in mijn haar. Hij vond het zo verschrikkelijk sexy en ik vond het fijn dat hij iets van hem goed op mij vond staan. Eigenlijk als ik in een tanktop van hem rondliep of een hoodie vond hij het al onwijs sexy. Zorgvuldig deed ik wat mascara op en wat lipstick. Zingend kwam Ashton de kamer in zijn ontblote bovenlijf en een boxer de kamer binnen. Zacht beet ik op mijn lip. Waarom had hij zo een verdomd lekker lichaam. Niet dat je mij hoorde klagen hoor, maar dat maakte hem zo onweerstaanbaar.
"Stop met dat lip bijten, dat maakt je zo sexy.", grijnsde Ashton en sloeg zijn armen om mijn middel.
"Sorry.", bloosde ik.
Langzaam draaide ik me om, om in de prachtige mosgroene ogen te kijken en die schattig kuiltjes in zijn wangen te zien. Onze neuzen botsten tegen elkaar, waardoor we beiden grijnsden en niet veel later voelde ik zijn zijde zachte lippen op de mijne. Zijn tong vroeg weldra om toestemming, die ik maar al te graag gaf. Glimlachend doorheen de kus sloeg ik mijn armen om zijn hals. Voorzichtig duwde hij me tegen de muur en tilde me wat omhoog, waardoor ik mijn benen om zijn middel sloeg. Zijn grote handen lagen teder te rusten op mijn wangen. Met zijn duimen streelde hij enkele haren uit mijn gelaat. Het spel der geliefde werd pasioneler. Onze ademhaling verzwarde. Zacht liet ik mijn hand vanaf zijn hals over zijn borst glijden tot juist aan de rand van zijn boxer. Ik voelde hoe hij huiverde. Een grinnik ontglipte mijn mond. De boner was duidelijk voelbaar tegen mijn huid.
"Je maakt me gek.", fluisterde hij in mijn oor en drukte kusjes achter mijn oor.
Nu was het mijn beurt op een zachte kreun doorheen de kamer te laten gaan. Meteen legde Ashton zijn vinger op mijn mond. Beide schoten we in de lach.
"Sorry.", lachte ik zacht.
"Maakt niet uit. Ik zou me ook niet kunnen inhouden.", grijnsde hij.
Zacht gaf ik hem een duwtje en liet hem dan aankleden. De muziek van Coldplay, als voorbereiding weer klonk doorheen de kamer. Met zijn tweeën zongen we mee.
'Dit of dit?", vroeg Ashton me en hield twee T-shirts voor.
"Die, die staat je onwijs sexy.", knipoogde ik.
De blos op zijn wangen sierde hem. Onweerstaanbaar was hij. Bijtend op mijn lip keek ik hem aan.Hij legde zijn vinger op mijn lip. God wat verlangde ik zo naar hem en zijn goddelijke lichaam en zijn gigantische lengte. Mijn hormonen zouden nog eens op hol slaan. Zijn adem voelde ik over mijn gelaat strijken omdat hij zo dichtbij stond. Als een gek ging mijn hart te keer in mijn borstkast. Wat deed deze jongen toch met me. Gek, stapel gek maakte hij me.
"Ik zo nu zoveel kunnen doen met je, maar we moeten zo gaan en mijn moeder is thuis.", zei hij zacht.
Ik grinnikte.
"Je bent zo dirty minded.", grinnikte ik.
Lachend keek hij me aan en gaf me een tik p mijn kont om hem vervolgens om te kleden.
"Klaar.", glimlachte hij dan en sloeg zijn armen om me heen om een zacht kusje op mijn mondhoek te drukken.
"Waarschijnlijk wachten ze op ons.", deelde ik dan mee.
Zacht zuchtte hij en gebaarde dan dat we zouden gaan. Ik vond het zo schattig als hij wat chagrijnig was.
"Ash, niet zo chagrijnig.", grinnikte ik.
Hij mompelde iets. We zeiden zijn moeder nog gedag en reden dan richting Calum. Hem zouden we eerst gaan ophalen. Daarna volgde Luke en dan zouden we Michael op wachten, die Paige zou meenemen. Toen we plaats namen in de auto, porde ik Ashton waardoor hij een gilletje slaakte. Ik giechelde en Ashton volgde mijn voorbeeld. Dat lachje was zo hemels.
"Ik houd van jou Jessica Hope Payne."
"Ik ook van jou Ashton Fletcher Irwin."
Het voelde enorm goed, vandaag zou een top dag worden. Wel had ik mijn sigaretten in mijn handtas gestopt omdat ik wist dat ik het op druk bevolkte plekken me echt slecht kon voelen. Normaal stelde de nicotine me dan gerust, dus het was eerder een voorzorgsmaatregel. Ashton bracht de auto in beweging door zijn koppeling los te laten en zacht gas te geven. Behendig stuurde hij de auto doorheen de straten tot we bij Calum aankwamen. Deze stond buiten al een tijdje te wachten. Dat had hij me gestuurd.
"Heeej!", joelde hij enthousiast.
"Hej.", zeiden Ashton en ik in koor.
Ik kreeg een wangkus van hem en hij schudde Ashton op hun manier, de hand. Ze konden elkaar nu moeilijk een knuffel geven.
"Op naar Luke!", giechelde ik.
"Iemand heeft er duidelijk zin in.", grinnikte Calum.
Van kop tot teen werd ik rood. Inderdaad ik had er zin in. Even mijn gedachten verzetten en niet te moeten denken aan mijn tante die zit te vergaan van de kanker. Of mijn moeder die kapot gaat, door het feit dat mijn tante op sterven ligt.
"Jups, ik heb er onwijs veel zin in.", gaf ik toe.
Ashton zijn hand werd op mijn been gelegd. Heel even schrok ik van zijn plotse aanraking maar glimlachte dan. Hij stopte de auto toen we bij Luke aankwamen.
"Heej.", glimlachte Luke en begroette ons allemaal.
Iedereen begroetten hem en de sfeer zat er echt goed in. Als we dan Michael tegen kwamen, toeterden we en zwaaiden we als een stelletje marginalen.
"Dit wordt zo fantastisch.", zong Luke met een hoog stemmetje.
Zingend op Coldplay muziek reden we verder tot we er aan kwamen. De auto's werden geparkeerd en we stapten uit. Vele meiden bekeken ons, waarschijnlijk door het feit dat ik hier met stuk voor stuk onweerstaanbare jongens liep. Ik zou ook staren als ik één van hun was.

Too lateWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu