Happy New Year

49 1 1
                                    


  Met zijn alle waren we aangekomen op de plek waar we nieuwjaar echt zouden vieren. Weer een strandfeestje aangezien het hier zomer was, gebeurde dit wel vaker. We wachten op Paige, Zoë en Lynn om met zijn allen dan te gaan feesten. Al snel waren de drie meiden aangekomen en hingen Zoë en Paige rond hun vriendjes. Lynn stond er verloren bij. Even liet ze haar blik over Luke glijden, maar deze merkte het gelukkig niet op. Anders zou het weer ongemakkelijk worden, en dat was niet de bedoeling. Ashton trok me even mee, weg van de rest. Ik was nieuwsgierig naar wat voor verrassing hij voor me had, die jongen was ook zo creatief. Hij keek me lief glimlachend aan. Een heel mooi plekje was het resultaat met een maandje en een laken.

"Ga maar zitten. Ik open de champagne wel even."

Champagne?! Waar had ik dat aan te danken? Oké, het was nieuwjaar, maar dan nog.

"Ash, hoe lief ik het ook vind, we gaan toch voor middernacht terug bij de rest zijn hé?"
Geschrokken keek hij me aan. Ik moet toegeven mijn vraag was een beetje grof maar anders zouden Luke en Lynn awkward alleen zijn.

"Dat was niet de bedoeling nee.", zuchtte hij.

Ik slikte even. Nu had ik het verpest. Hup, weg sfeer.

"Sorry het was niet mijn bedoeling ...."

"Om wat de sfeer te verpesten? Met Luke weer in je hoofd te zitten?", beet hij me toe.

"Wat?"

"Laat maar.", mompelde hij.

De frustratie was duidelijk zichtbaar op zijn gelaat. Meteen voelde ik me schuldig en vooral de opmerking over Luke deed pijn.

"Verdomme, Ash. Je weet wat ik voor je voel. Luke is zoals een broer voor mij oké? Ik ben mijn grote broer verloren en heb gewoon iemand nodig dat er voor me is naast mijn vriend. Bedankt voor je vertrouwen.", viel ik uit.

Hij knielde naast me neer. Waarschijnlijk om zijn verontschuldigingen aan te bieden, maar eerlijk ik had er geen zin in. Hoewel ik met Ashton geen ruzie wou en hem al zeker niet kwijt wou.Ik besloot me gewoon te laten doen. Zijn armen die mijn lichaam tegen het zijne trokken, kusjes die hij zacht tegen mijn kruin aan drukte, ... Ik liet alles gewoon gebeuren.

"Jess, please het spijt me. Ik had dat niet mogen zeggen.", fluisterde hij zacht.

"Ash het is oke, maar ik snap het niet. Waar is het bezorgde vriendje naar toe, dat het fijn vond dat Luke er voor me was."

Hij staarde naar de grond.

"Die is er nog steeds. Het is gewoon omdat ik weet dat ik je weinig aandacht heb gegeven, dat ik soms denk dat Luke beter voor je is."

"Ash, zeg dat toch niet."

Diep in die mosgroene ogen keek ik hem aan. Ik merkte dat hij gekwetst was.

"Het spijt me.", verontschuldigde hij zich nogmaals.

"Maakt niet uit liefje. Ik houd van jou en enkel van jou."

Voorzichtig glimlachte hij. Alsof hij die bevestiging nodig had.

"Ik ook van jou.", zei hij zacht.

Blozend keek ik hem aan. Hij nam mijn gelaat in zijn handen en kuste me teder. Natuurlijk ging ik er op in en al snel speelden onze tongen een passioneel liefdesspel. Toen we volledig buiten adem waren, stopten we.

"Zullen we dan maar klinken op ons? En op een goed 2015?", vroeg hij.

Ik knikte en nam een glas aan. We staarden elkaar diep in de ogen aan en liet onze glazen dan tegen elkaar botsen. Voorzichtig nam ik een slokje van het bruisende goedje dat als een goden drankje over mijn tong naar binnen gleed. In de verte hoorde we mensen af tellen en vuurwerk dat door de lucht knetterde.

"Happy New Year, babe.", fluisterde Ashton tegen mijn lippen aan en drukte dan nogmaals zijn lippen op de mijne.

"Happy New Year Ash.", glimlachte ik en liet mijn voorhoofd rusten tegen het zijne.

We keken naar het vuurwerk en genoten van de champagne. Daarna had Ashton ook nog aardbeien met chocolade en rond één uur gingen we terug naar de rest. Ik merkte dat Luke, zo dronken als wat, alleen aan de bar zat. Lynn stond te flirten met een kerel en de twee koppeltjes stonden te dansen.

"Ash ... dit is niet goed.", zei ik en gebaarde naar Luke.

Ashton schrok, omdat hij waarschijnlijk nog nooit Luke als zo een wrak gezien had. Hij zag er echt slecht uit.

"We brengen hem naar huis. Zo kan hij echt niet hier blijven."

"Ash, iedereen zit nog bij hem thuis.", merkte ik op.

Ongemakkelijk keek hij me aan.

"Verdomme. We brengen hem wel naar mij thuis dan.", zei hij.

Ik stemde in en liep vlug naar Calum en Michael om ze gelukkig nieuwjaar te wensen en vervolgens mee te delen dat we Luke naar huis brachten en waarschijnlijk ook thuis zouden blijven dan. Zo een nieuwjaar had ik me nou ook niet ingebeeld, maar kom dat hoorde er bij. Ashton en ik ondersteunde Luke richting de wagen en reden dan naar Ashton's huis. Hij kon zelfs niet meer praten enkel brabbelen.

"Ashton, hij wordt heel bleek, dit is niet normaal volgens mij moet hij overgeven.", merkte ik op toen we hem in de zetel wouden leggen.

Geschrokken keek Ashton me aan en vervolgens keek hij naar zijn beste vriend om dan als een gek naar een emmer te zoeken. In tussen tijd had ik Luke zijn hoofd op mijn schoot gelegd en ging met mijn vingers door zijn haar, in de hoop hem in slaap te krijgen. Tevergeefs want net op tijd kwam Ashton er met een emmer aan, toen Luke zich recht zette en begon over te geven. Alles kwam er uit. Zacht wreef ik met mijn hand op zijn rug om hem wat op zijn gemakje te stellen. Ashton keek me goedkeurend aan en nu zag ik eindelijk terug de jongen waarvoor ik gevallen was. De jongen die zichzelf even kwijt was.

"Ik haal hem wel wat water.", glimlachte Ashton dan.

En zo werd onze nieuwjaarsnacht door gebracht op de bank, bij Luke die zich ellendig voelde van alle alcohol dat hij achterover had geslagen.  

Too lateDonde viven las historias. Descúbrelo ahora