46.// A negyedik

589 103 26
                                    

     Majd legközelebb, igaz? Hát nem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Majd legközelebb, igaz? Hát nem. Cseppet sem. Az elfuserált, romantikától mentes hónapfordulóink számát a negyedik is csak gyarapítani tudta, D.O. után, most Oh Se Hun támogatásával.

Tudni kell ugyanis, hogy nem is olyan régen Sehun végleg rászánta magát, hogy randira hívjon egy lányt, akiről tulajdonképpen semmit sem tud, csupán azt, hogy egy viszonylag még újnak számító, feltörekvő idol az S.M. Entertainmentnél, és történetesen halálosan bele van zúgva ebbe a jómadárba -halkan hozzátenném, hogy amúgy teljesen ismeretlenül. A srácok furának találták, hogy Hunnie nem mutatott túl sok érdeklődést a lány iránt, de -míg nekik sejtelmük sem volt semmiről- én pontosan tudtam, hogy nem azzal a céllal vitte randevúra a lányt, hogy esetlegesen kialakulhasson köztük valami, hanem sokkal inkább azért, mert szeretett volna egy kis figyelmet kapni ezáltal -amit szerintem alapból is bőven megkap, ám velem ellentétben ő ezt nem így gondolja.

Éppen az ágyon feküdtünk összebújva Chanyeollal, lelkesen tervezgetve azt, hogy mi mindent fogunk csinálni aznap kettesben, mikor kopogtattak az ajtón. Gyanútlanul odasétáltam és kinyitottam azt, ezt követően pedig kénytelen voltam szembesülni a ténnyel, hogy ha a(z) -éppen ebben a szent minutumban mellettem befurakodó- fiúk nem húznak el egyhamar, akkor a mai napunknak is lőttek. Szerettem volna, ha a megérzéseim kivételesen nem igazolódnak be, de persze nem így lett.

Mintha egy mesedélután kellős közepébe csöppentünk volna, szép sorjában lecsücsültek, ahova csak tudtak, s úgy bámultak Sehunra, mintha ő lenne a messiás, vagy fene se tudja, micsoda. Idő közben, a nagy hangzavar miatt Nyuszifül is kimászott a szobából, hogy megnézze, mi folyik itt, majd kérdőn nézve rám a kisebb tömeg láttán, várt magyarázatot, amit persze nem tudtam megadni neki, így hát nemes egyszerűséggel megvontam a vállam, és beálltam a srácok mögé.

- Na, milyen volt? Mesélj már! -Kyungsoo megkönnyítve a többiek dolgát, kezdte sürgetni a figyelmük középpontjában álló srácot.

- Én... Soha többé nem randizom. -nyögte ki nagy-nagy nehezen e szavakat, mellyel mindenkit alaposan meglepett, leginkább engem. Mi a fenéről van szó?

- Azta! Hogyhogy? Már meg is kérted a kezét? -Chen száját szokásához híven egy oltári nagy baromság hagyta el, amin általában már fenn sem akadnak a körülötte lévők, csupán elintézik annyival, mint Lay jelenleg:

- Kétlem, hogy erről lenne szó, Jongdae... Ugye? -rövid szünetet követően tette csak fel a kérdést Sehunnak, kissé riadt ábrázattal. Feltételezhetően a kis szünet alatt átértékelte magában, hogy vajon képes lenne-e ilyen ostobaságot elkövetni a colos, ám végül nem akart kétségek között maradni.

- Semmit sem értek. Valaki magyarázza el, mi történt! -baromi zavaró úgy végighallgatni mások beszélgetését, hogy azt sem tudod, mégis miről szól az eszmecsere, ezért hát nem is vártam sokáig arra, hogy megtudakoljam.

Working with EXO | SZÜNETELWhere stories live. Discover now