57.//Remény? Mi az?

609 98 12
                                    

     Sehun szemszöge:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sehun szemszöge:

Alig hiszem el, hogy Jongin tényleg képes volt bezárni magukat, majd pedig gondolkodás nélkül lehúzni a kulcsot. Szerencsére a személyzetnek volt pótkulcsa, így nem kellett órákat bent tölteniük, azt követően, hogy a két jómadár a tudtunkra adta, hogy nem éppen megy a kijutás a szobából. Természetesen ki kellett fizetniük az "elvesztett" kis fém csodát, de Kai szélesen vigyorgó arcát elnézve, összességében valószínűleg minden pénzt megért ez az akció.

Chanyeol abban a szent minutumban elviharzott, ahogy kiszabadították őket, így teljes lelki nyugalommal foglaltunk helyet a társalgóban Suhoval, Baekhyunnal és a szintén frissen szabadult, vigyori kulcsgyilkossal.

Lélegzetvisszafojtva vártuk, hogy végre mondjon valamit, de nem siette el túlzottan -vagy csak mi voltunk türelmetlenebbek a kelleténél, érthető okokból, persze. Szép lassan kényelembe helyezte magát, szusszant egy kicsit, s csak utána kezdett bele:

- Mindent elmondtam neki.

- Azta! -vágja rá egyből Baek, Junmyeonnal egyetemben. Nem vagyok egy olyan ember, akit könnyedén meg lehet lepni bármivel is, de azt kell mondjam, ez még engem is kifejezetten megdöbbentett.- Nem gondoltam volna, hogy bármelyikünk is sikerrel jár majd, úgy nagyjából az elkövetkezendő húsz éven belül, ennél a makacs...

- Oké, szerintem értjük. -megpaskolva a vállát, inti csöndre a leaderünk, még mielőtt igazán bele találna lendülni.- Ne kezdd el szidni, mert megint csak felhúzod magad! Különben is, van valami, ami sokkal fontosabb ennél. -emlékezteti erre a nem éppen elhanyagolható tényezőre Bacont, majd ismét Jongin felé irányítja a figyelmét.- Hogy fogadta?

- Jobban, mint vártam. -enged meg egy ártatlan félmosolyt magának.- Miután rávettem, hogy hallgasson végig, néma csendben ült, és figyelt.

Na, ha eddig még nem lettünk volna eléggé sokkolva Chan nem éppen tőle megszokott viselkedésén, akkor ez a kijelentés biztosan megtette a hatását.

Érdekes. Igazán érdekes.

- Vagy csak bambult, és próbálta kizárni a hangod. Talán csak túl akart esni ezen a beszélgetésen a lehető leghamarabb, ezért nem akadékoskodott. -vet fel egy másfajta lehetőséget Suho, ami igazándiból teljesen jogosan merült fel benne, ha jobban belegondolunk. Viszont sem én, sem pedig Baekhyun nem értünk vele egyet, ami szerintem sokat elárul.

Baekhyun a legjobb barátja ennek az óriásbébinek, én pedig nagyon jó megfigyelő vagyok, továbbá hamar kiismerem az embereket, ami annyit jelent, hogy feltételezhetően mi ismerjük őt a legjobban a bandából. Mindketten tudjuk, hogy ha Chanyeol valóban oly magasról tenne a srác mondandójára, akkor mondjuk bezárkózott volna előle a fürdőbe, és a víz folyatásával elnyomta volna a hangját, hogy még véletlenül se halljon semmit vagy valami ehhez hasonló -ám mégsem így tett.

Working with EXO | SZÜNETELWhere stories live. Discover now