HELYZETJELENTÉS

389 38 6
                                    

Drága Olvasóim!

Hű, milyen rég is volt, nemde...?

Hosszú ideje szerettem volna már új résszel jelentkezni, ám sajnálatos módon most sem emiatt írom ezeket a sorokat.

Tudom, hogy iszonyú rég adtam bárminemű életjelet magamról, éppen ezért döntöttem úgy, hogy magyarázattal tartozom nektek. Szeretném, ha tudnátok, hogy nem azért nem tolom ide a kedves kis képem, mert abba akarom hagyni az írást, vagy mert már nem érdekelnek a könyveim és az olvasóim, mert ez bizony egyáltalán nincs így. Higgyétek el, nagyon is szívesen folytatnám a történeteimet és vetném papírra az idő közbeni legújabb ötleteimet, azonban a jelenlegi élethelyzetem ezt sajnos nem teszi lehetővé.

Nem szeretném túlragozni ezt az egészet, dióhéjban tulajdonképpen annyit lehetne megemlíteni, hogy hamarosan költözöm, illetve munkába állok, ezen kívül pedig sulizom, és próbálok túlesni egy házeladáson. Avagy még rövidebben; nincs időm, energiám és lehetőségem írni nektek, vagy egyáltalán lejegyzetelgetni a saját kis gondolataimat, ötleteimet magamnak.

Jelenleg csupán annyit tudok mondani nektek, hogy ne várjatok új részeket egyhamar, mert sajnálatos módon nem a közeljövőben lehet számítani rájuk. Viszont azt megígérhetem, hogy a könyveim nem maradnak befejezetlenül. Millió dologba kezdtem bele az életem során, s hagytam félbe egyik pillanatról a másikra, azonban a műveimet nem fogom.

Szeretek írni, és szeretlek titeket is.

Még találkozunk, ígérem.

De addig is, kérlek, vigyázzatok magatokra!

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Dec 20, 2019 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

Working with EXO | SZÜNETELDonde viven las historias. Descúbrelo ahora