409.Bölüm

6.8K 629 48
                                    

Ned her şeyi saklayan birisi değildi, bazen gücünü biraz açık etmenin faydalı olduğuna inanıyordu fakat asla tamamen gösterilemezdi.

Yeterince tehdit edici olmalıydı ama bu dünyada her zaman daha güçlü birileri vardı.

Nedin maksimum gücü Dao Kralı ile denk ise ve bunu gösterirse o zaman onu öldürmek için Dao İmparatoru gönderirlerdi, bu durumda sadece kendi ölümüne yürümüş olurdu fakat 4. Seviye Dao Ölümsüzü gücünü gösterirse, bu durumda onu öldürmek için ancak Dao Kralı gönderirlerdi ve Dao Kralı öldürülünce herkes Nedin Dao Kralı seviyesinde yüksek yerlerde hatta bir Dao İmparatoru olduğunu varsayardı.

Bu da düşmanın elini kolunu daha fazla bağlıyordu. Ayrıca Ned bu şekilde hayatta kalma ihtimalinin daha yüksek olduğunu biliyordu.

Bu rakibi öldürdükten sonra tereddüt etmeden formasyondan çıkacaktı çünkü bir sonra ki rakibi ya 4. Seviye Dao Ölümsüzü Zirvesinde olacaktı, ya da Dao Kralı olacaktı.

Bu da istemediği bir şeydi, aslında rakipleri beklediğinden daha hızlı tepki veriyor ve daha güçlü kişiler gönderiyordu.

Ned formasyona girdiğinde , taminlerine göre karşısına 2. çıkan kişi 1. Seviye Dao Ölümsüzü zirvesinde olmalıydı ama 3. Seviye Dao ölümsüzü gelmişti.

Şimdi ise 4. Seviye Dao Ölümsüzü başlangıcında birisi rakibiydi.

Bir sonra ki rakip en azından zirve veya Dao Kralı olabilirdi.

Ned riske atmak istemedi.

Kan Kudretini kaldırdı ve hızlıca etrafı gri renkle parladı.

'GRİ RENKLİ KILIÇ RUHU VAR!' dedi bir kişi formasyonun dışında ama kimse şaşırmadı. Usta Fi'nin öğrencileri zaten hep Gri renkli ruhlara sahip olurdu.

Bu yeni bir şey değildi. 

Qanpi ise Mor renkli mızrağı tehditkar bir şekilde kaldırıp Nede öldürme isteğiyle baktı. Gümüş maskenin atlında yüzü belli olmasa da yüzü son derece öfkeli görünüyordu.

'GÜMÜŞ KARTAL PENÇESİ!' dedi ve ileriye atılıp mızrağı savurdu. Mızraktan fırlayan gümüş renkli bir pençe Nede atıldı. Mızrak Enerjisi ile güçlendirilmiş bu saldırı çok vahşi olsa bile Ned hala sakin kalmayı başarmıştı.

Kan Kudretini dikkatli kullanması gerektiğini biliyordu, rakibi ona eş olmasa bile, gücünü fazla açığa çıkartırsa gelecekte ki düşmanların dikkatli olmasını sağlardı. Bu yüzden biraz zorlanıyor görünmek zorundaydı. 

'Işık tanrısı kesiği!' dedi ve bir beyaz ışık yayı fırlattı.

Kılıç kesiği ile pençe çarpıştı. Neredeyse eşit güçteler di fakat Işık Kesiği Gümüş Kartal Pençesini yok ettikten sonra Qanpi'e bir kısmı ulaştı. Gücü önemli ölçüde düşmüştü fakat hafif hasar vermeye yeterliydi.

Qanpi'nin gözleri kısıldı ve mızrağı sert bir şekilde savurdu. Bir tekniğe ihtiyaç duymadan ışık kesiğini yok etti.

Yu Garn ve diğerleri bu sahneyi şaşkınlıkla izliyordu.

'Ned neden Kudretin Kesiğini kullanmıyor ?' dedi Yu Garn ile eşit güçte olan güzel bir kız.

'Gücünü gizlemek istiyor Küçük Kardeş Annabell.' dedi Yu Garn sakin bir tonda.

'Neden ? Formasyona girmek istemesi zaten gücünü göstermek değilmiydi ?' dedi Annabell Nedin amacını tam çözemedi.

'Hayır, o sadece tehdit oluşturmak istedi, böylece haşereleri uzak tutacaktı ama güçlü uzmanlar hala peşimizden gelecek. Ned sayılarını düşürmek için bu hamleyi yaptı ve gücünü tamamen ortaya çıkartmayarak, aslında onların daha az dikkatli olmasını sağlıyor. Eğer gücünün gerçek halini ortaya çıkartsa, bu gruplar içinde en elit olanları ile uğraşmak zorunda kalırdık.' dedi Yu Garn.

ASD / 3. KİTAPWhere stories live. Discover now