418.Bölüm

6.9K 633 17
                                    

Ned ve Tai Fun'nun savaş stili Dao Lordları ile dövüşmenin basit olduğunu gösteriyordu fakat bu onların canavar vari dahiler olmasından dolayıydı. Onlar dışında bunu başaracak çok az kişi vardı.

Yu Garn ise yüz binlerce yıllık uzmanlığı, Usta Fi'nin eğitimi ile kendi seviyesinden daha güçlü düşmanlara kafa tutabilirdi.

Diğerleride ondan farklı değildi yine de bir kişinin 4 tane Dao Kralı ile ilk anda savaşması düşünülemezdi.

Bu yüzden Yu Garn, Nedin ona verdiği Kar Tanesi Haplarını kullanmak zorunda kalmıştı fakat durum Nedin beklediği gibi değildi çünkü 4 Dao Kralının hemen bir kaç on metre arkasında grubun diğer üyeleri vardı bu yüzden Ned endişeyle elini kaldırdı.

'HEMEN GERİ ÇEKİLİN...' fakat ses hızı, yaşanan olayların hızından daha yavaştı bu yüzden Ned elini kaldırdı.

Aynı anda siyah ipler elinden fırladı ve 18 kişiyi hızlıca sardı. Hepsinin bedenleri dehşet verici bir savunma gücü tarafından çevrelenmişti. Siyah İpler Saf Kaotik Enerjiden oluşuyordu ve geçilmeleri çok zordu ama Ned bu kadarla kalmadı.

Siyah iplerle sardığı 18 kişiyi hızlıca o noktadan uzaklaştırırken Kar Tanesi Hapları ile zekadan yoksun 4 Dao Kralı Maymun temas etti.

Aynı anda beyaz bir sis bedenlerini kapladı.

En ufak bir ses bile çıkmamıştı hatta ufak bir ''POFFF...'' sesi bile yoktu. Öylece haplardan beyaz bir sis çıkmış ve 4 Dao Kralını sarmıştı.

Ned 18 kişiyi uzaklaştırdıkten hemen sonra yaşanan bu sahne onun bile tüylerini diken diken etmişti çünkü bu hapları o yapsa bile deneme fırsatı hiç olmamıştı.

Tam güçlerinden o bile emin olamıyordu.

Kar Tanesi Yaratıkları akıl almaz varlıklardı, çok ufaklardı fakat çok güçlü ve saldırganlardı. İlk Antik Çağdan kalma şifalı bitkilerle güçlendirilmişlerdi ve her bir hapta bir avuç Kar Tanesi Yaratığı kullanılmıştı.

Bu yaratıkların üreme hızı en büyük avantajlarıydı. Bir anda sayıları 1 den 1.000 e ulaşabilirdi ve bir avuç kadar kar tanesi yaratığı yüz binlerce kar tanesi yaratığı anlamına geliyordu. 

Kar Tanesi yaratıklarından oluşan sisin içine bir anda 4 tane yaratık dalmıştı ve hemen ardından çıkmışlardı fakat artık eskisi gibi değillerdi.

Gösterişli kürkleri tamamen erimişti, tüyleri bem beyazdı. Etleri yoktu ve kemiklerinin içi bile boşalmıştı.

Sisin içinden geçen 4 Dao Kralından geriye neredeyse hiç bir şey kalmamıştı.

Herkesin gözleri şaşkınlıkla açıldı, Ned bile istisna değildi. Kar Tanesi Haplarının etkisi beklediğinden çok büyüktü ve daha kötüsü 4 Dao Kralından aldıkları enerji ile sisin genişliği 10 misli artmıştı.

Artık bir kaç on metre yerine yüzlerce metrelik bir alana yayılmıştı ve ağaçlar o anda çatırdamaya başladı.

Devasa yıkılmaz ağaç ateşe atılmış gibi çatırdarken sisin içinde kalan bölümleri bir anda yok oldu.

Ağaçlar yok oldukça sis genişledi.

Ned sadece iç çekti. Sis normal Kar Tanesi yaratıklarından farklıydı. Normal Kar Tanesi yaratıkları havadan ağırdı ve bir kütleleri vardı bu yüzden her halükarda zemine inmek zorundalardı fakat Kar Tenesi hapından çıkan yaratıklar havadan hafifti ve istedikleri gibi hareket edebiliyorlardı.

Bu aynı zamanda bir son gibiydi çünkü bu yaratıkların karşısına çıkan her şey yok olmaya mahkumdu. Eğer Dao İmparatorunu yerseler o zaman onların karşısında ancak Paragonlar hayatta kalabilirdi ve eğer bir Paragonun enerjisini bir şekilde elde etmeyi başarırsalar o zaman Paragonlar bile onlara rakip olamazdı.

ASD / 3. KİTAPWhere stories live. Discover now