La orfelinat

9.5K 324 68
                                    

Alex Pov
Numele meu e Alex White , am 15 ani sunt din Florida , acum ma aflu cu mama in drum spre un orfelinat din Japonia . Stiam ca voi ajunge aici .
- Imi pare foarte rau dar stii ca nu te pot intretine , nu sunt in stare sa cresc un copil . Stii ca esti rezultatul unei aventuri nedorite . Imi pare rau !
Nici nu ascult persoana care acum vorbea . Nu am simtit niciodata iubire din partea ei sau a cuiva .

(Alex)Degeaba se preface ca plange , ii vad zambetul ca scapa de mine

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

(Alex)
Degeaba se preface ca plange , ii vad zambetul ca scapa de mine . Da , stiu ca am fost creat printr-o aventura . La 18 ani s-a culcat cu unu de 35 si asa am aparut eu . A oprit masina in fata unei cladiri mari . Semana de la exterior cu o scoala dar in interior era o adevarata vila , copii fugeau prin curte si se jucau dar adolescenti stateau cu nasul in telefoane . Merg cu mama pana intr-un birou mare si in mijloc o masa mare si un tip brunet tanar si binefacut asezat pe scaun .
- Domnisoara White , intrati .
- Desigur , domnule Kyoushi .
- El e baiatul ?
Mama : Da , nu ma mai pot ocupa de el asa ca l-am adus aici .
- Cum te numesti baiete ?
Aveea un ranjet de pedofil pervers pe moaca . Imi venea sa ii raspund Pula Calului dar m-am abtinut ca era mama aici .
- Alexander White .
Mama semneaza cateva acte si pleaca de acolo . Am ramas doar eu si tampitul asta . Imi face semn sa ma ridic si il ascult . Se ridica si se apropie de mine , se apleaca spre urechea mea si imi sopteste .
-Ne distram mai tarziu , babyboy .
-Ai la dispozitie o secunda sa iti indepartezi fata corcita de mine sau t-e las fara coaie .
-Ce urat vorbesti babyboy , esti diferit de ceilalti , nu esti o curva in devenire ca ei , dar xat vei sta pe aici crede-ma ca te voi transforma in asta .
Da si eu cat stau pe aici te voi castra cu un foarfece de copii . Imi iau bagajul si plec spre camera mea , pe drum am observat mai multe cupluri mozolindu-se , nu doar fete cu baieti si altfel , dar oare la ce se referea prin curve . Ignor complet . Merg in camera care imi era destinata mie . Era destul de spatioasa , pereti albi si un pat mare albastru plus fotoliu sibo minibiblioteca . Ma asez pe pat adormind imediat . Urasc deja locul asta . Dar cand voi putea draga mama , te voi rasplati ca m-ai adus aici .

Adopted (Yaoi)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum