Sa ramanem mereu impreuna !

4.6K 275 17
                                    

Saptamana de scoala a trecut . Si eu am vorbit doar cu Ray si din cand in cand cu cei care se autonumesc "badboys" . Cica sunt in scoala lor , l-e urmez regulile lor . Dar ei nu realizeaza ca ma doare in scula de ei . Si ciudati aia doi de Ritsu si Jake tot veneau la miezul noptii in camera mea crezand ca dorm. A venit si vara ... si scorpia de maica-mea biologica tot insista sa vina sa stea cu mine o luna . Mama a tot refuzat-o . Si tatal meu vitreg vine sa ma cunoasca . Ritsu ma tot avertizeaza in legatura cu el . Acum stateam pe o banca in parc si o asteptam pe Ray . Ritsu a plecat cu Jake in club . Si mama e plecata deci ne-am gandit sa ne uitam la un film horror . Am ales JigSaw . Preferatul ei . Am acel sentiment ca as cunoaste-o . Stateam si ma gandeam fixandu-mi privirea in pamant . Cand simt deodata doua maini care incep sa ma ciufuleasca . Ma intorc speriat si o vad pe Rachel .
Rachel pov .
Am intrat pe poarta parcului . Eram destul de emotionata . El m-a salvat acum 4 ani . Tin minte perfect intamplarea . Veneam de la petrecerea aniversara a unei prietene . Mergeam pe o alee mai retrasa si era intuneric afara . Un tip aparuse in fata mea si incepuse sa se dea la mine . Speriata l-am impins dar tot ce am facut a fost sa il enervez . A vrut sa ma loveasca dar un baiat la lovit din spate si a cazut . Alex a fost acel baiat . Dar tipul s-a ridicat si au inceput sa se bata . Alex a incasat in cap o lovitura puternica care la facut sa uite incidentul . Ma furisez tiptil in spatele lui vazand ca e distras complet si incep sa il ciufulesc .
-Ce crezi ca faci ?!
Se intoarce panicat .
-Imi ciufulesc prietenul !
-Gata hai sa plecam !
Am plecat la el acasa unde ne-am pus si sa ne uitam la filme horror . Mai intai am vazut JigSaw . Nebunul de Ale radea cand vedea cadavre . Mai horror decat filmul . Dupa ne-am uitat la The Shining . Unde reactionam ca nebuni . Cand dementul isi cauta fiul cu un topor ne ascundeam dupa canapea si ne rugam sa scape . Si cand au scapat la sfarsit si ala a inghetat plangeam de fericire .
-Sunt extenuat ! Cat e ora ?
Ma intreaba Ale intinzanduse .
-E douazecisiunu .
-Mergi sa mancam ?
-Hai !
Ne ridicam de pe canapea . Dar eu m-am incalcit intr-un fir de la boxe si am cazut peste Alex .
Alex pov .
Simt cum sunt doborat  . Ma intorc si o vad pe Ray care statea la cativa centimetri de mine . Atunci imi amintesc tot . Acea noapte . Acea fata . E ea !
-Sa ramanem mereu imoreuna !
Spunem ambii in cor . E promisiunea facuta la gradinita . Chiar e ea ! E prima mea prietena !

Adopted (Yaoi)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu