Ce gluma neinspirata e asta ?

5.1K 270 21
                                    

Mami a plecat , va veni peste doua zile . Si eu raman cu asta . Acum dau in sacul de box ca surdu in clopot , asta vrea sa faca petrecere si cica eu sa nu ma ivesc pe acolo . DA O MUIE NU VREA EL ?!! Lovesc un ultim picior si plec in baie . Imi dau hainele jos si ma bag in cada cu apa fierbinte . Ma las putin pe spate , relaxandu-ma . Ma gandeam , saptamana viitoare plec la scoala , chiar daca e ultima saptamana sa imi fac prieteni din oras . Chiar daca ma doare in pula de toti . Inchid ochii si imi imaginez o simfonie la vioara . Nu stiu de ce , dar cand imi amintesc cantece clasice vsd o fata dansand pe note , fata aia e prima mea iubire , dar m-a respins . Dar acum e ciudat , il vad pe Ritsu cantand la vioara . E ciudat . Aud galagie la parter , asta insemnand ca au venit prieteni cainelui . Ies din baie si merg in camera mea , pe pat statea o silueta . O persoana .
Alex : Cine esti ?
???: Chiar esti tu , Alex ?
Ne , e imposibil , nu chiar el , poate vocea e asemanatoare si culoarea parului .
Alex : Te cunosc ?
???: Ce , acum o faci pe baiatu cuminte ?
El e ! Gunoiul asta !
Alex : Ce vrei ?! Nu te cunosc !
???: Tu esti adorabilul meu Alex ! Stiu asta . Nu te-am uitat .
Se ridica de pe pat si se apropie de mine . Pun mana pe clanta dar el ma trage in bratele lui .
Alex : Lasa-ma !
???: Shh .
Numele lui e Jake Kenma . Si nu ma lasa in pace ! Nu ne-am vazut de 1 an ! Isi lasa mainile sa se joace pe spatele meu , pana ajunge la fund unde a inceput sa pipaie . Si eu ce o sa stau ca bunica ? Il lovesc in stomac si plec de langa el . Pe usa a intrat Ritsu .
Ritsu: Jake ? Ce faci aici , au venit fetele .
Jake: Ok .
Pleaca dar Jake inainte sa iasa a aruncat privirea de 'ne vom mai vedea " .
CE GLUMA NEINSPIRATA E ASTA ???

 CE GLUMA NEINSPIRATA E ASTA ???

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

(Jake)

Adopted (Yaoi)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum