Dute naibi !

5.5K 286 29
                                    

Alex Pov.
Sunt de 3 ore in noua mea casa si nu stiu ce sa mai fac ... poate sa ma obisnuiesc cu camerele ? Nu , ar fi nepoliticos ... uite cine vorbeste ee politete ! O bataie in usa imi atrage atentia . Ma dau jos din patul ala lung ca dracu si merg spre usa . Deschid cu privirea in pamant , mi-o ridic incet si il vad pe Ritsu ... LA BUSTU GOL ! Inchid usa inapoi cu sangele care imi fierbea in vene . DE CE P//A MEA E GOL ?!!
Ritsu : Mama te cheama la masa .
Alex : O-ok .
Ritsu pov :
Ce-a fost cu reactia aia , poate un soc ? Sau e gay ? Nu cred . Dar e dragut cand se inroseste , ce dracu ma gandesc , e un pusti imatur si atat .
Alex Pov .
Plec la parter unde era doar Ritsu la masa . M-am asezat pe scaunul cel mai indepartat de el . Oricum , masa aia e de vreo 40-50 persoane , cred ca au loc . Nici nu ma ating de tacamuri ca eu acum sunt manierat si astept ca toti sa se aseze .
Ritsu : Mananca ca pana vine mama se face gheata .
Alex : Nu e politicos sa fac asta .
Ritsu : Bine , bine , iti iau exemplu .
Alex : Dar ai terminat de mancat .
Ritsu : A doua portie please !
Noua mea mama si-a facut aparitia odata .
Haruka : Alex , maine seara voi fi plecata sa pregatesc petrecerea ta , deci ramai cu Ritsu , ai grija sa nu dea foc la casa .
Alex : Petrecere ?
Haruka : Am uitat sa iti spun , suntem o familie respectabila , fiecarecmembru nou trebuie sarbatorit , si in plus vreau sa ma mai laud le la rude cu tine , ca imputitul asta nu e bun de nimic .
Ritsu : Pff , cum adica ?
Sa imi cunosc noua familie ? Suna bine , ma ridic de la masa cand termin si plec in camera mea . Imi iau telefonul si incep sa ascult muzica . Eram la a 4-a melodie din playlist , aud usa deschizanduse si pe ea intrand sobolanul .
Ritsu : Mama a plecat pana la o prietena , hai sa ne cunoastem deci .
Alex :... Esti enervant...
Ritsu : Cica in ochii mamei esti aur . Vai de tine , tancule .
Alex : Spui ca mama a plecat ?
Ritsu : De fapt e doar maica-mea . Tu esti o piulita in plus .
Cuvintele astea ma calca pe nervi . Ma ridic in capul osselor si il apuc de tricou .
Alex : Asculta aici idiotule ! Eu pe langa sobolani ca tine am muncit pentru ca sa obtin ceva , cat tu ai stat si primeai tot , cata durere ai incasat ?! Ce ai suferit ?!
Ritsu : Si tu ce ai suferit ?
Alex : Stiu ca nu iti pasa , dar am fost hartuit si aproape violat de mai multe ori , de aia am mastile astea , sa nu fiu ranit din nou .
Ritsu se holba intr-un mod ciudat , mai mult socat . La 10 ani am fost hartuit prima data , un baiat de 15 a inceput tot ! Un gunoi ! Vreau sa il uit ! Vreau sa uit cum ma tortura zilnic , vreau sa uit cum imi dorea corpul , sau cum in aceea noapte a spart geamul sa intre la mine in casa , si daca nu era vecina mea , cine stie ce imi facea . Acum are 18 ani , si s-a mutat din America de mult . Majoritatea spu  ca e in Japonia . Dar cat ghinion sa qm sa il reintalnesc .
Ritsu : Atunci plec .
Privirea lui , era suparata , nervossa putin , dar de ce ? Ca nu il priveste viata mea . Nu pot sa uit ochii lui ! Ochii aia albastri care acum cateva secunde se holbau la mine . CE MI SE INTAMPLA ?!!

Adopted (Yaoi)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora