Inca te iubesc !

4.6K 239 38
                                    

Ritsu pov .
Intru in casa cu Jake si deodata auzim doua voci tipand apoi razand . Ce patru litere se intampla .
-Ai auzit si tu ?
Il intreb pe Jake care chicotea in liniste .
-Unul din tipete e al lui Alex .
-Se aude de la etaj .
Mergem incet la singura usa care era deschisa si din care se auzeau voci . Ne uitam inauntru si erau Alex si o fata pe jos, fata era deasupra isi lipesc fruntile si se uita ciudat unul la altul .
- Ramanem mereu impreuna !
Zic ambii la un ison ... Cine mai e si ea ?! Imi rasuflec manecile si dau sa intru dar Jake ma tranteste intr-un perete si imi arata sa tac . Tute-n gura Jake ! Cei doi ies si se indreapta spre bucatarie . E imposibil sa fie impreuna ! In momentul ala simteam cum imi ies din pepeni . Cred ca sunt gelos .
Rachel pov :
Imi pare rau ca trebuie sa tin asta secret fata de el . Dar cred ca va fi socat daca afla ca suntem frati gemeni . Nici eu nu am stiut pana acum o ora cand m-a sunat tatal meu si mi-a spus . Aproape nu imi vine sa cred dar semanam foarte bine pentru doi necunoscuti . Iesim din camera si mergem spre bucatarie cand auzim pe cineva in spate
Ritsu pov .
Idiotul asta de Jake s-a lovit de usa ?! Cum e posibil ?
-Ritsu !
Aud vocea lui Alex care imi lungea numele pe un ton jos .
-Care-i treaba ?
Spun panicat . Jake se uita ca prostu la poarta noua .
-O colega a venit sa ne uitam la un film . Acum mergem sa mancam ceva . Frate .
Spune si pleaca cu ea in bucatarie .
-Ce-i cu tine ba ?!
Ii ard una la ceafa lui Jake .
-Nimic . Hai sa plecam .
-Ok ?
Alex pov .
Dupa ce mancam cele mai ciudate combo-uri decid sa o conduc pe Ray acasa . Pe drum am vorbit cele mai ciudate subiecte . Si ne mai bateam uneori joc de cocalari clasei . O acompaniez pana pe strada unde locuieste . O urmaresc cu ochii pana ajunge in siguranta acasa . Si plec si eu . Ma uitam in fiecare secunda in spate . In America mereu trebuia sa stai cu ochii in patru . Fiind in apropierea casei ma relaxez si merg simplu . Pana simt cum sunt tras intr-o alee si o mana care imi acopera gura .
Jake pov .
Am iesit din casa lui Alex si ma indreptam spre casa mea cand aud pe cineva mergand . Era Alex . Nu pierd sansa si ma ascund dupa un zid . Cand e in drept cu mine il apuc de mana si ii pun o mana la gura .
-Shh . Nu o sa iti fac nimic rau...
El se uita speriat la mine , nu rezist si il iau in brate . Ma aplec putin si imi bag capul in gatul sau .
-Inca te iubesc ...
Ii soptesc la ureche si il sarut pe obraz . Dar clasicul Alex ma loveste in stomac ma injura si pleaca . Presupun ca e un poate iti dau o sansa dupa cate ti-am facut .

(Alex si Rachel in uniforma)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Alex si Rachel in uniforma)

Adopted (Yaoi)Where stories live. Discover now