Încercăm din nou?

1.2K 68 7
                                    

Ying P.O.V
Acum regret faptul că l-am sărutat forțat, dar dacă nu o făceam Anya nu m-ar fi crezut, îmi despart rapid buzele de ale lui, nu puteam să îl numesc sărut totuși, deci poate mă va ierta.
-Dezgustător!țipă ea trăgându-mă să tresar ușor.
-Mai ai nevoie de ceva?
O întreabă Kou apucându-mă de talie și tragandu-mă lângă el.
Ea doar mârâie nervoasă si pleacă din magazin. Kou își ia mâna din jurul taliei mele.
-Ai vrea să îmi explici și mie ce a fost asta?!
Spune el apucându-mi bărbia cu două degete. Expir lung încercând să mă calmez. Îl apuc de mână și îl trag după mine, el nu riposta, cred că era curios de situația penibilă în care am ajuns. Am mers așa până la un parc din apropiere, mă așez pe o bancă, el se pune lângă mine.
-Deci?
Spune el apropiindu-se de mine. Îmi trag o doză mare de aer în piept și expir, nu știam cum să îi spun, ma durea...să îmi amintesc...
- Nu trebuie să îmi spui dacă nu vrei...
Spune el văzând cât de incomfortabil arăt.
-Nu îți fă griji, oricum nu mai contează, nimic nu se va schimba dacă îți spun sau nu. Fata din magazin era Anya, fosta mea, ne-am despărțit acum trei luni după ce...
Trag aer adânc în piept, puteam să simt un nod ce mi se forma în gât.
-...Relația mea cu ea nu a fost niciodată...una sănătoasă, totul trebuia să meargă după ea, practic mă controla...dar ăla era doar începutul, am început să ne întâlnim din liceu, după ce am decis la ce universitate să merg, ea a venit după mine, nu vroia să fim departe unul de celălalt, locuiam împreună la început, dar după starea ei obsesivă de la început a trecut la mai rău...A început să devină violență...
Spune ultima propoziție cu jumătate de voce...simțeam cum încep să tremur. .Kou își pune mâna pe spatele meu în semn de comfort.
-Te poți opri...
Spune el îngrijorat, îi fac semn că sunt bine, simțeam că dacă îi spun lui, povara amintirilor mă vor lăsa...nu stiu de ce.
- Dacă nu ajungeam acasă când îmi spunea ea...Mă lovea cu ceva în față...orice prindea...carți, telecomenzi...orice! Dacă mă vedea cu o altă fată țipă din toți plămânii la mine și la ea...indiferent de unde ne aflam... Dar din nu știu ce motiv continuam să rămân cu ea...simțeam că dacă o părăsesc...ea se va distruge pe sine...Îmi era și frică să o părăsesc...Dar lucru care ma împins să o părăsesc... cred că era vineri, ea plecase la bar cu prietenele eibsă sărbătorească faptul că au terminat un proiect, cred că era patru dimineața cand a venit acasă, era beata, eu deabia mă trezisem, eram iritat și obosit , ea s-a tăbărât pe mine, dorea să facem sex, i-am spus nu de nu știu câte ori...Dar ea și-a încolăcit mâinile în jurul gâtului meu...băgându-și unghiile ascuțite în gâtul meu...mi-a spus că dacă nu o fac...Am făcut-o...mă simțeam atât de murdar...A doua zi am plecat din țară, m-am despărțit de ea prin mesaj...
Fără să realizez, lacrimi începură să îmi cadă din ochii, tot corpul meu tremura. Kou mă ia strâns în brațe, îmi bag neputincios capul în pieptul său.
-Pot să fac ceva să te simți mai bine?
Întreabă el, mă uitam atent printre lacrimi la buzele sale...Doream să le am...mă hipnotizau.
-Sărută-mă...
Spun fără să mă gândesc, el îmi ridică capul cu două degete, iar în următoarea secunde buzele noastre erau conectate într-un sărut pasional.

Adopted (Yaoi)Where stories live. Discover now