Gelos?

1.2K 69 9
                                    

Ritsu P.O.V
-Stai puțin Alex!
Spun râzând încercând să scap de nebunul ce mă gâdila încontinuu.
-Nu te las să pleci!
Spune el băgându-și rapid capul în gâtul meu, atunci mii de fiori, el începuse să îmi sărute gâtul, uneori băgându-și dinți încet, lăsând semne pe pielea mea palidă.
-Alex...
Spun printre gemete, încercam să îl fac să încetinească puțin, dar l-am provocat mai tare. El mă luă în brațe și îmi sprijini corpul de un perete. Își lipește violent buzele de ale mele, un tangou sălbatic între limbile noastre începu. Îmi pun mâinile după gâtul lui, afundându-mă mai tare în sărutul nostru. Odată ce aerul nu ne-a mai ajuns amândurora ne despărțim buzele, ce doreau mai mult.
-Ce te-a apucat?
Îl întreb gâfâind, el rupe contactul vizual cu mine, clar jenat.
-M-am enervat puțin doar...
Spune el sprijinindu-și capul de umărul meu.
-De ce?
El se uită iritat la mine.
-Ești mereu cu Kou ăla, în public și acasă, e imposibil ca ăla să nu îi fi plăcut de tine...Și gândul că el se uită mereu la tine...mă scoate din minți.
Spune el mușcându-mi umărul prin materialul tricoului.
-Deci ești gelos?
Soun râzând încet, el se uită cu o mutriță de cățeluș la mine.
-Da...sunt gelos...
-Kou e doar un prieten, nimic mai mult...Oricum...cred că colegul ăla al tău l-a hipnotizat puțin. Spun răzând. El mă ia pe sus și mă duce în dormitor. Mă lasă încet pe pat punându-se deasupra mea.
-Tu m-ai hipnotizat...
Îmi șoptește în ureche făcându-mă să tresar.

Îmi pare super rău pentru capitolul scurt, dar am un lucru să vă spun, voi mai scrie câteva capitole și voi finaliza această carte, nu cred că voi face un al doilea volum, trag și lungesc povestea asta prea mult, am impresia că devine plictisitoare în punctul ăsta , dacă va plăcut cartea puteți să citiți și alte cărți de ale mele, m-aș bucura dacă ați trece și pe la cartea mea "Doar o mușcătură" muncesc mult la acea carte și încerc să o fac cât mai bună.
Mulțumesc că îmi citiți cartea!
Σ>―(〃°ω°〃)♡→

Adopted (Yaoi)Where stories live. Discover now