20.

2.1K 87 7
                                    

A/N nu ben ik door mijn voorraad heen... Ik ga mijn best doen om vanaf na mijn laatste examens donderdag weer meer te schrijven en dan één of twee vaste update dagen per week in te stellen.
Thijmen en Nicole keken zwijgend de film af, maar Thijmen kon er niet meer van genieten, waardoor Nicole en hij, toen de film afgelopen was, al snel naar boven gingen.
Ze lagen al in bed toen Thijmen besefte dat hij zo niet kon gaan slapen. 'Ik ga nog even bij Menno kijken,' mompelde hij.
Hij kuste Nicole zacht welterusten en gleed uit bed. Na een joggingbroek aangetrokken te hebben, liep hij de trap af, naar Menno's kamer. Hij klopte zacht en duwde – nadat hij geen gehoor had gekregen – voorzichtig de deur open. Menno was niet binnen, maar de deur naar zijn schildersatelier stond op een kier. Thijmen liep er heen en wilde naar binnen gaan, maar Menno kwam al naar buiten.
'Ik dacht je al te horen,' zei hij schor, terwijl hij de deur achter zich op slot duwde.
Thijmen knikte zwijgend en bleef Menno aankijken, in de hoop zijn blik te vangen. Dat lukte uiteindelijk, want Menno liet zijn ogen nerveus naar die van Thijmen glijden.
'Ben je oké?' vroeg Thijmen traag.
Menno knikte en perste er een kleine glimlach uit. Hij liep naar het raam en staarde naar buiten. 'Weet je wat ik er het ergste aan vindt?' vroeg hij hees. Het was even stil, alvorens hij zacht; 'dat ik me ook maar iets van zijn klotemening aantrek,' fluisterde.
'Goed,' hij draaide zich om naar Thijmen. 'Bedankt voor het langskomen, maar je vriendin ligt op je te wachten en ik ga slapen, dus,' Menno knikte richting de deur. 'Slaaplekker.'
'Hmm,' mompelde Nicole, toen Thijmen weer in bed schoof en haar lichaam dicht tegen zich aantrok. 'Hoe ging het?'
'Leidt me af...' was zijn schorre reactie.
Nicole draaide zich om en glimlachte naar hem. 'Met liefde,' fluisterde ze, waarna ze haar lippen op die van hem drukte.
LET OP! BEVAT SEKSUELE DELEN VANAF NU!
Al snel gleden haar handen over zijn lichaam en klom ze bovenop hem. Hij hapte naar adem toen haar mond naar zijn nek gleed en haar lippen zacht op zijn huid drukten. Thijmen kreunde hijgend toen ze haar tanden zacht in zijn oorlel zette en hij greep haar heupen iets steviger beet. Dat leidde ertoe dat ze traag rijdende bewegingen op zijn schoot begon te maken en Thijmen het warm begon te krijgen. Terwijl Nicole haar weg naar beneden zocht en Thijmen zijn lichaam heftig op haar aanraking reageerde, probeerde hij zijn best te doen om te ontspannen en te genieten, maar het lukte hem niet om Menno uit zijn hoofd te krijgen. Terwijl Nicole zijn boxer over zijn heupen trok en zijn kloppende geslachtsdeel in haar hand nam, kon Thijmen alleen maar de zwarte haren van Menno voor zich zien, de plagerige blik in zijn ogen, elke keer als hij met hem flirtte. Hij dacht terug aan het eerste weekend in dit huis. De scène in de douche, Menno's halve stripactie vlak daarna en hun zoen bij de pooltafel;

'En mijn beloning dan?' klonk Menno's stem, dicht achter hem. Thijmen hield zijn adem in en voelde hoe Menno zijn handen om zijn middel gleden.
'Wat doe je?' vroeg Thijmen ademloos.
Menno antwoorde niet en kwam dichter bij hem staan, waardoor Thijmen zijn borst tegen zijn rug voelde. Thijmens wangen werden warm en zijn hart begon steeds harder te kloppen terwijl hij zich langzaam naar links draaide.
Menno's ademhaling was gejaagd toen Thijmen hem eindelijk aankeek en het duurde maar een paar seconden voordat Menno zijn lippen op die van Thijmen drukte.
Dit keer liet Menno hem echter niet direct los, hij duwde Thijmen tegen de pooltafel aan en Thijmen voelde een van Menno's handen door zijn haar glijden. Heel voorzichtig zoende Thijmen Menno terug, terwijl hij zich afvroeg of dit beter voelde dan wanneer hij met meiden zoende. Toen hij Menno's handen onder zijn shirt voelde glijden, trok hij aarzelend terug en keek de jongen voor zich met rode wangen aan.

Maar metname de keer daarna, achter, in zijn atelier;

Thijmen schrok op toen Menno's hand zacht tegen die van hem aanbotste en keek naar beneden. Menno's vingers streelden de rug van Thijmens hand en Thijmen keek opgelaten naar Menno, die op hetzelfde moment opkeek. Ze staarden naar elkaar en Thijmen begon het steeds warmer te krijgen, terwijl Menno hun vingers langzaam verstrengelde.
'Menno,' zei Thijmen ademloos, toen Menno zijn vingers langzaam over Thijmens kaak liet glijden. Het voelde alsof er een brandend spoor werd achtergelaten op zijn gezicht en Thijmen rilde.
'Menno,' zei hij opnieuw.
'Wat?' mompelde Menno hees. Hij bleef gefocust doorgaan met het bevoelen van Thijmens gezicht.
'Stop,' zei Thijmen zwak. Hij maakt zijn hand los uit de verstrengeling.
Menno's gladde huid rimpelde, toen hij fronsend zijn hand liet zakken en Thijmen aankeek.
'I-ik weet niet eens of ik op jongens val.'
Menno grijnsde. 'Je weet niet of je op jongens valt?' vroeg hij langzaam. Thijmen deed aarzelend een stap achteruit en vroeg zich af hoe Menno's arrogante, zelfverzekerde kant snel weer naar boven was gekomen.
'Wat voel je hier bij?' fluisterde Menno, die weer een stap naar voren hat gezet en zacht met zijn lippen langs Thijmens mond streek. 'En wat,' Menno liet zijn handen vanaf Thijmens schouders naar beneden glijden en stopte pas bij de rand van zijn broek – Thijmens ademhaling was inmiddels bijna op hyperventileer-niveau. 'Is dit dan?' Menno's vingers die heel kort langs Thijmens kloppende geslachtsdeel gleden waren genoeg om Thijmen twee extra passen achteruit te laten zetten.

Thijmen begon steeds stijver te worden en hij begroef zijn vingers in Nicoles schouders, terwijl hij zich kreunend overgaf aan zijn exploderende gevoelens voor Menno.
Nadat Nicole haar handen had gewassen, en Thijmen zijnpenis had schoongespoeld, gingen ze zwijgend weer in bed liggen. 

LET OP! HIER EINDIGD HET SEKSUELE GEDEELTE!

'Nee, hoeft niet Thijm,' zei Nicole zacht, toen hij haar ook wilde bevredigen.
Fronsend keek hij haar aan. 'Is er iets?' vroeg hij aarzelend.
'Nee,' Nicole glimlachte en kuste hem zacht. 'Maar ik ben moe en het is al natwaalven.'
'Oké,' zei Thijmen schor.
'Geen zorgen over maken, Thijm.' Opnieuw kuste ze hem, waarna ze zich in zijnarmen nestelde en hij haar ademhaling al snel hoorde vertragen. Zwijgendstaarde hij in de duisternis, terwijl hij nadat over wat er zojuist gebeurdwas. Hij was klaargekomen op een het beeld van Menno. Dit was zó niet de bedoeling.Afgelopen maanden was het hem ontzettend goed gelukt om niet met Menno bezig tezijn. Om zijn flirterige grapjes en zijn uitlokkende aanrakingen te negeren.Zijn enorme interesse in Menno was sterk verminderd geweest. Maar nu, hij hadhem een paar uur gezien en één keer kwetsbaar en hij was weer om? Thijmenvoelde zich ontzettend rot en schuldig tegenover Nicole, die zich van geenkwaad bewust was en rustig lag te slapen. Thijmen zuchtte en stapte uit bed,waarna hij een joggingsbroek en trui aantrok en op het balkon ging staan. Ophet balkon rechts onder dat van hem, stond Menno, in enkel een joggingsbroek.Hij keek op en vroeg, met lichte stemverheffing, of Thijmen ook niet konslapen. Thijmen schudde zwijgend zijn hoofd en keek weer voor zich uit, naar dedonkere nacht.
'Waarom kom je nooit thuis?'
Thijmen keek opzij en staarde naar de scherpe kaaklijn van Menno, die star vanThijmen wegkeek.
'Laten we het daar niet nu over hebben,' zei Thijmen zacht en een beetje geïrriteerd.Hij wilde zich omdraaien en weer naar binnen gaan, maar Menno riep zijn naam.
'Alsjeblieft Thijmen,' smeekte hij. Zijn zwarte ogen waren nauwelijks teonderscheiden van het donker, maar toch zag Thijmen de wanhoop erin. Hijzuchtte opgelaten en wist niet wat hij moest zeggen.
'Thijmen, wat doe je hier buiten?'
Nicole kwam gehuld in een dunne badjas naar buiten en sloeg haar armen om hemheen. 'Kun je niet slapen?'
'Ik wilde gewoon evenfrisse lucht,' mompelde Thijmen, terwijl hij zijn best deed om niet naar Mennote kijken. Hij wilde niet dat Nicole wist dat hij ook buiten stond.
'Hmm, kom terug naar bed.' Ze kuste hem zacht en nam hem daarna aan zijn handmee naar binnen.
Vlak voor hij zijn kamer in verdween, keek Thijmen nog even naar het balkonschuin onder hem, waar Menno een verslagen blik op hem wierp.    

Miljardair (BxB)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu