- 82 -

910 48 8
                                    

Deel 81:

Nog voorzichtiger loop ik verder de trap op en loop ik over de gang. Maar voordat ik het einde van de gang bereik, slaat de twijfel toe. Moet ik haar op haar eigen kamer leggen, of mee in mijn kamer? Ik zou dolgraag dat laatste willen doen, maar is dat wel verstandig? Als ik er aan gekomen ben, draai ik omdebeurten, mijn gezicht naar beide deuren toe. Hm, wat gaat het worden?

----------------------------------------------------------------------------------------

P.O.V. Kai.

Mijn schouders laat ik lichtjes hangen van teleurstelling als ik mijn definitieve keuze heb gemaakt. Hoe graag ik het ook wil, haar eeuwig in mijn armen hebben, moet ik haar vertrouwen nog verder winnen. Dus ik heb besloten om haar in haar eigen kamer te leggen.

Met mijn elleboog duw ik de hendel naar beneden en zwaait haar deur rustig open. Haar witte bed is strak opgemaakt door de huishoudsters, elke dag weer opnieuw. Voorzichtig loop ik haar kamer binnen en leg ik haar zorgvuldig op het grote kingsize bed. Ik weet niet of ze haar eigen bed wel gewend is, maar ik kan haar moeilijk zomaar op de koude grond achterlaten.

Eenmaal voorzichtig op bed gelegd merk ik dat ze een stuk stof van mijn t-shirt in haar vuist heeft. Ik lach er even om, want ik heb het nooit gemerkt dat ze dit deed. Een voor een haal ik zo stil mogelijk haar vingers van mijn t-shirt los en leg haar hand op haar buik.  Ze ligt zo vredig op het bed. Ik zucht bij het aanschouwen van dit rustgevende plaatje. Ik begin me voor te stellen hoe het zou zijn als ze náást me ligt.

Maar dan zie ik dat ze nog haar kleren aan heeft en ik twijfel. Zal ik haar kleren uittrekken? Het gedachte ervan zorgt ervoor dat ik warm word van binnen, het gekriebel in mijn buik neemt ook lichtjes toe. Dit meid doet me wat.

Ik besluit haar zo te laten, wat als ze de volgende ochtend zich rot schrikt en denkt dat ik haar iets heb aangedaan? Nee, laat dat maar.

Zo zacht mogelijk til ik haar benen op, zodra ik het dekbed onder haar vandaan kan halen en deze over haar heen leg. Vervolgens kniel ik naast haar en aai ik zachtjes over haar haren.

Langzaam voel ik een bepaalde drang en buig ik naar voren, breng ik mijn neus naar haar haar en ruik ik eraan met gesloten ogen. Het geur van het dennenbos vult mijn neus. Het ruikt erg prettig. Kon ik deze geur maar altijd bij me houden. Vluchtig druk ik een lichte kus op haar voorhoofd voordat ik haar kamer stilletjes verlaat.

Eenmaal de deur gesloten besef ik dat ik in mijn nachtkastje de reservesleutel van haar slaapkamer heb. Vraag me niet waarom, maar ik heb het dus. Snel ga ik mijn eigen kamer in, gris ik de sleutel uit mijn nachtkastje en keer ik terug, om haar deur dus op slot te draaien. Nu ben ik er zeker van dat er niemand bij haar binnen kan dringen.

Tevreden slenter ik terug naar mijn kamer en zie mijn eigen, ietwat rommelige bed. De huishoudsters mogen hier namelijk niet komen.

Na mezelf te hebben omgekleed en heb opgefrist, spring ik met enkel een boxershort in mijn grote bed en sla ik de deken over me heen. Mijn armen en benen spreid ik over het hele bed waardoor mijn voeten net buiten het dekbed liggen. Starend naar het plafond laat ik een tevreden zucht ontsnappen en niet veel later voel ik de vredige slaap mij langzaam overvallen.


(de volgende dag)



P.O.V. Myra.

Diep in de duisternis roept mijn biologische wekker. Tijd om wakker te worden... lijkt het tegen mij te fluisteren in mijn gedachten. Langzaam ontwaakt mijn lichaam en begin ik mijn hele lichaam rustig aan te spannen, om me uit te rekken. Een grote gaap laat ik ontsnappen voordat ik mijn slaperige ogen open.

The Mystery of the Moongoddess - Dutch - LopendWhere stories live. Discover now