- 123 - [A]

691 42 17
                                    


Deel 122:
'Morgen om negen uur stipt, gaan wij hier buiten verzamelen en gaan we samen trainen! Dus de Black Warriors roedel en de onze, de Moonstar roedel samen!' Brult hij door de kring en hoor ik hoe iedereen begint te joelen. Verbaasd en lachend kijk ik de kring rond en zie ik dat zowat iedereen een vuist in de lucht heeft gestoken. Naast mij zie ik hoe Kai met een brede grijns is opgestaan en hij zijn beide vuisten in de lucht heeft.

Luid lachend schud ik mijn hoofd en klap ik in mijn handen en kijk ik de kring rondom het vuur nogmaals door, tot ik recht tegenover mij, door de vlammen van het vuur, een paar ogen en een brede grijns naar mij zie staren. Met de weerkaatsing van het dansende vuur in zijn ogen en een misselijkmakende grijns waarvan mijn nekhaartjes meteen recht overeind gaan staan.

Samuel.

----------------------------------------------------------------------------------------


Met een luide gaap ontwaak ik op mijn rug en strek ik mijn armen uit boven mijn hoofd, maar voel ik meteen een gewicht rondom mijn middel. Nieuwsgierig door het voelen van zijn aanwezigheid kijk ik omlaag en glimlach ik doordat ik de gespierde arm van Kai over mijn buik zie rusten. Nog half slaperig draai ik mijn hoofd opzij en zie ik dat de lieve zwartharige jongen nog steeds slaapt. Een warm gevoel stroomt er door mijn lijf doordat hij er zo sereen en onschuldig bij ligt. Zachtjes probeer ik me uit zijn omhelzing los te maken en begin ik hem een beetje los te wurmen, ook om hem niet te wekken.

Heel voorzichtig weet ik succesvol onder zijn arm door te glijden, maar verstijf ik meteen wanneer hij zich begint te verroeren. Gespannen hou ik mijn adem in, doordat hij zijn arm weer beweegt en mij strakker tegen hem aan begint te trekken. Meteen voel ik hoe er om mijn wangen een flinke blos begint te groeien, doordat hij nu zijn arm op een andere plek heeft gelegd. Precies over het gebied waar mijn borsten liggen.

Mijn hart slaat meteen harder en sneller doordat ik zijn arm tegen mijn tepels aan voel, waar er wel een laag kleding tussen zit. Toch voel ik hoe er een hevige kippenvel over mijn huid begint te kruipen door het onverwachtse contact. Met mijn lippen stevig naar binnen getrokken en groot opgezette ogen, staar ik naar Kai naast mij die langzaamaan ontwaakt. Shit.

Dan is het moment daar dat Kai langzaam zijn oogleden opent en hij daarna nog half slaperig naar mij begint te zoeken. Zijn elektrisch blauwe ogen dalen op mij neer en vormt er zich om zijn lippen een zwakke maar lieve glimlach. Door zijn lieve maar ook half slaperige, schaapachtige glimlach begin ik opeens te proesten en te grinniken waardoor ik snel een hand voor mijn mond sla.

Terwijl ik mijn best doe om mijn gelach tegen te houden, zie ik hem verbaasd zijn wenkbrauwen optrekken voordat hij zijn blik langzaam over mijn lichaam laat glijden. Zijn zwarte pupillen verwijden zich voor kort als hij opmerkt waar zijn ontspannen arm op rust. Met een ondeugende twinkeling in zijn ogen kijkt hij daarna langzaam op naar mijn gezicht waarna hij zijn lippen laat veranderen in een flauwe grijns. 'Oh. Ook een goede morgen.'

Beschaamd, maar lachend schud ik mijn hoofd terwijl ik een flinke blos rondom mijn wangen voel gloeien. Het is al gênant genoeg dat hij zijn arm gewoon laat liggen waar hij is, ondanks hij dit wel eerder gedaan heeft. Stiekem moet ik wel bekennen dat ik er niet om sta te springen dat hij zijn arm weghaalt. Want, stiekem voelt het ergens wel prettig.

Nog voordat ik verder kan nadenken of iets kan zeggen, slaak ik een verraste kreet doordat Kai naast mij, ineens overeind komt te zitten en hij ineens zijn handen rondom mijn middel plaatst. En dan, zonder enige waarschuwing vooraf, voel ik hoe zijn grip op mijn middel toeneemt en ik de volgende moment ineens in de lucht word getild. Een luide kreet slakend zwaai ik door de lucht en beland ik zonder pardon en aardig hard..., precies op zijn kruis.

The Mystery of the Moongoddess - Dutch - LopendWhere stories live. Discover now