Greh 3. deo

3.8K 197 4
                                    

Stajala je pod svetlima reflektora sa još par devojaka i momaka pored frizerske stolice u haljini koja je ostavljala bez daha. Nikog nije videla ali je čula gromoglasan aplauz dobrodošlice. Publika je sa nestrpljenjem očekivala početak takmičenja svakog pozdravljajući ponaosob. Crvena haljina sa šljokicama dubokog dekoltea priljubljena uz njene obline izazivala je vrele poglede muškog dela publike. Nova u svetu koji nije poznavala izgledala je kao osveženje izazivajući posebnu pažnju i zainteresovanost. Svako je dobio model, prezentacija je mogla početi. Žade je zaboravila da je izložena pogledima hiljadu očiju, za nju je postojao samo model, dodir kose i makaza. Bila je u prvih tri...vreme je prolazilo i došlo je do tačke usijanja, ona i još jedan takmičar stajali su izjednačenih bodova. Voditelj je predložio da neko od hrabrijih iz publike sedne na stolicu i posluži kao model. Začu se pljesak, sa scene se nije moglo videti od jačine svetla, na binu se pope muškarac u odelu...sigurnim korakom uputi se prema njenoj stolici. Njoj se zaledi osmeh kada prepozna obrise lica...stade na korak od nje i uze joj ruku. Spusti poljubac gledajući je izazivački...obasja ih svetlo reflektora i ona ostade skamenjena dok se on savršeno snašao pozdravljajući prisutne. Seo je na stolicu čekajući da prebaci preko njega zaštitnu plahtu koja se zakopčavala na vratu. Oseti slabost dok je posmatrala njegove oči u ogledalu, smeteno dohvati meku plahtu i drhtavom rukom zakopča dodirujući ga ledenim prstima. Tresla se pri pomisli da će joj ruka dodirnuti talasaste slapove tamne kose nakon toliko godina. Uze češalj da bi izbegla svaki kontakt gledajući u njegov potiljak lansirana šokom u drugu orbitu. Puče joj pred očima, baci češalj i zaroni prste prolazeći nežno kroz pramenje dodirujući ga nežno. Gledao je netremice ispitujući svaki deo lica tražeći dokaz svoje nadmoći. Nije znao da je on jedina ljubav u njenom životu i posle svega...nije čuo lupanje srca i video kako podrhtava. Svaki dodir je bio kao da vodi ljubav sa njim, milujući ga i povlačeći glavu ka svojim grudima vešto makazama baratajući oko lica. Osećao je vreo dah na svom vratu njeno telo kako se naslanja na njegove mišice...ruke u kosi i opojan parfem. Pulsiralo mu je u glavi kada naže lice ispred njegovog...bila je na pedalj od njegovih usana, oči su joj bile tamne, zenice raširene od naleta adrenalina. Volela je izazov, znao je to. U njoj je goreo isti plamen. Opkorači ga i izazva u publici ovacije kada mu gurnu glavu unazad naslanjajući svoje grudi na njegove makazama dodirujući zonu vrata. Vitke noge dodirnuše njegove, bio je dovoljan jedan pokret da završi u njegovom krilu. Njena kosa zakloni za momenat njegovo lice koje iskoristi procedivši mu kroz zube.

-Ostavi me...beži dalje od mene, ja sam te odavno zaboravila!

Njegove oči zasijaše i zari ih u njeno plavetnilo pokazujući opasnu strast koju oseti u utrobi kao žar, uzvrati joj.

-Kada završimo račune...dužna si mi.

Žade se osmehnu krajem usana, stisnu oči i „slučajno" ga zakači oštrim makazama. Graciozno zabaci nogu i skloni se teatralno povlačeći zaštitar sa njega pokazajući publici da je završila. Obasja je svetlo i zagrme aplauz...nasmeši se i sagnu se u dubok naklon. Bila je prva, bila je mag ostavljajući publiku očaranu njenim nastupom. U njoj je kuvao bes...osećala je da je tu želeći i poslednju kap krvi.

Silazila je polako niz stepenice napuštajući takmičenje, napolju je već čekao Pjer. Spusti se na poslednji stepenik i zaljulja se kada je snažno povuče ruka u polutamu. Nađe se oči u oči sa njim...unese joj se u lice sikteći.

-Amerikanac? Šutnula si Muhameda? Predpostavljam da si mu ostavila dete da bi mogla živeti život raskalašne žene koja ne preza gaziti preko mrtvih!

Njegove reči je presekoše kao sablja...otrgnu se i udari mu šamar koji puče kao pištolj. Nije želela dirati u bolnu uspomenu, patila je sama godinama, bilo je vreme da deo bola podeli sada kada je došao po istinu. Ošinu ga pogledom i pretećim glasom odgovori.

GrehWhere stories live. Discover now