ERROR 404 VOL 3

104 8 0
                                    

"Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" πηρε μια ανασα. "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;"

"Τελειωσες;" ρωτησα βαριεστημενα.

"Ο αδελφός σου;" απάντησε. "Πάλι καλά! Νόμιζα ότι ηταν πρώην σου και ότι τον σκότωσες ή κάτι τέτοιο. Ποσο χαζο εκ..." σταματησε να μιλαει οταν ειδε τα βουρκωμενα ματια μου. "Τι εχει συμβει;"

"Πρεπει παρω τα παραγματα απο την αρχη..." ενα βάρος πλάκωσε την καρδιά μου και ένας πονος αρχισε να την σφίγγει, σαν πύθωνας που προσπαθεί να πνίξει το θυμα του. "Ξεκιναω...." αναστεναξα.

"Πριν 21 χρόνια, δυο διδυμα μωρα γεννηθηκαν στον κοσμο. Εγω και ο αδελφος μου, ο Eric. Δυστυχώς οι γονεις μας μας παρατησαν και μας πεταξαν σε ενα καδο μεσα σε μια σακουλα." τα δακρυα αρχισαν να κυλαν απο τα μαγουλα μου ομως με μια γρηγορη κινηση τα σκουπισα.

"Για κακή μας τύχη δεν γέμισαν το στόμα μας με σακούλες για να πεθανουνε γρηγορότερα. Και πραγματικά, θα προτιμουσα να είχα πεθάνει μέσα σε αυτό τον καδο, γιατί αυτό που ακολουθούσε ηταν χειροτερο απο θανατο

Μας βρήκε το αφεντικό και μας.... υιοθέτησε!  Και μας εκπαιδευσε.....

Στα 9 μας, μεθαμε 7 διαφορετικες πολεμικες τεχνες. Στα 13 εμποριο ναρκωτικων. Στα 16 απειλουσανε κοσμο και στα 17 τον δερναμε. Και το παρουσιαστιοο μας μας μεγαλωνε. Ημουν πολύ ψηλή και έτσι φαινομουν για μεγαλυτερη και δεν υπήρχε πρόβλημα.

Ήμασταν οι καλύτεροι στην οργάνωση. Η Storm και Tornado. O Tornado και η Storm."

"Κάνατε και φόνους;" ρωτησε διστακτικα ο Dominic.

"Οχι...." απαντησα. "...οχι εγω. Ο Eric ομως.... Σκοτωνε και αυτους που επρεπε να σκοτωνω και εγω. Επαιρνε και το δικο μου φορτιο.

Αλλα μια μερα, γνωρισε την Julia. Ηταν ερωτας με την πρωτη ματια. Νυχτες ολοκληρες δεν κοιμοταν γιατι την σκεφτοταν και αλλες τοσες εμενα και εγω ξυπνια μαζι του γιατι μου μιλαγε για εκεινη." ενα χαμογελο εφμαβιστηκε στο προσωπο μου στην εικονα αυτης της αναμνησης. "Και ο ερωτας του βρηκε ανταποκριση.

Ομως θέλησε να την κρατήσει εξω απο αυτο. Έτσι πριν 2 Χρόνια, το έσκασε μαζί της και έστειλε μήνυμα στο αφεντικό ότι αν τον κυνηγουσε θα πηγαινε στην αστυνομια.

Και πραγματικα θα καταφερνε να το σκασει. Αλλα ο Snake, ενας παλιος μας 'φιλος' τον προδωσε. Το αφεντικο τον απηγαγε και τον  εφερε εδω." το χαμογελο μου εσβησε αμεσως και δακρυα πηραν τη θέση του.

"Τον σκοτωσε...." ειπε ο Dominic με κομμενη την ανασα.

"Μπροστα στα ματια μου." συμπληρωσα.

"Δεν ειχα ιδεα." ειπε σαν χαμενος.

"Δεν τελειωσα." τον σταματησα. "Θυμωσα, φοβηθηκα, εφυγα, το εσκασα. Γιατι ειχα δει το τερας που πραγματικα ηταν. Και παραγματικα μισησα αυτο που με ειχε κανει. Και ειχα μετανιωσει. Και θελησα να αλλαξω.

Αλλα με βρηκε. Λιγους μηνες μετα με βρηκε. Και θα με σκοτωνε. Προς παραδειγματισμο για τους αλλους που σε περιπτωση που σκευτηκαν να το σκασουν.

Ομως αντι για αυτο καναμε μια συμφωνια. Θα εκανα 3 δουλειες για αυτον και θα ημουν ελευθερη. Και εκανα τις 2 πρωτες.

Η 3; Η 3 ηταν να σε εκπαιδευσω. Και τωρα που υπαρχει αυτος ο κανονας δεν μπορουμε να ειμαστε μαζι. Γιατι εσυ θα εισαι μελος ενω εγω οχι. Και δεν γινονται εξαιρεσεις."

Ουαου. Παιζει να εχω την πιο κλισε ιστορια που θα μπορεις να βρεις στο wattpad. Αλλα ναι... Η ζωη δεν ειναι τελεια. Και πραγματικα. Δεν ειχα και την καλυτερη παιδικη ηλικια.

"Ηρεμησε." μου ειπε και με αγκαλιασε. "Σε αγαπω. Και αυτο δεν αλλαζει."

"Να σε ρωτησω κατι;" του ειπα διστακτικα.

"Ναι!" ειπε. "Ο,τι θες."

"Γιατι θες να γινεις μελος της οργανωσης;" ρωτησα τον Dominic.

"Ωωω δεν θελω." απαντησε ηρεμα. "Απλα ηθελα να ερθω κοντα στο αφεντικο."

Αυτο δεν το περιμενα. Γιατι καποιος να θελει να πλησιασει ενα αντρα σαν αυτον.

"Γιατι να το κανεις αυτο;" ρωτησα παραξενεμενη.

"Για να τον σκοτωσω."





........

Γεια!!!!!!!!!!

Πως τα πήγατε με τις εξετάσεις;

Λοιπον, μαθαμε για το παρελθον της Raven, και αυριο θα μαθουμε για το παρελθον του Dominic.

Γιατι να θελει να σκοτωσει το αφεντικο;😏

Αφηστε της θεωριες σας στα σχολια!

Byeee!!!

Dusk Till Dawn #SC2018Where stories live. Discover now