BONUS CHAPTER #1

128 7 14
                                    

#THE_LETTER

BOSS's POV

Σηκώθηκα απο το άβολο πάτωμα και τεντώθηκα. Κοιταξα μέσα απο τα ασημένια κάγκελα του κελιού μου. Κοίταξα τους ανθρώπους που πηγαινοέρχονταν. Αστυνομικοί παντού.... Τραβούσαν άλλους ανθρώπους που φορεγαν μια φωσφοριζέ, πορτοκαλί, ολόσωμη φόρμα. Κοίταξα τον εαυτό μου. Και εγω τα ίδια με αυτούς φορούσα.

Αχ. Αυτα έχει η στενή. Ακόμα μου φαίνεται παράξενο το πώς κατέληξα εδώ.

Και για όλα φταίει αυτός. Ο Snake. Το φίδι. Που τα ξέρασε όλα στην αστυνομία και μετά, δεν έγινε απλός λαγός - έπιασε τα *3 Mach σε ταχύτητα για να προλάβει να κρυφτεί.

Ένας αστυνόμος με πλησίασε και με κοίταξε απαξιωτικά. Λες και είμαι ένα σκουλήκι της λάσπης κάτω από τη μπότα του. Όταν όμως εγώ φορούσα τα gucci μου και έπινα γάλα δελφινιού, μέσα σε καρύδες, ξαπλωμένος σε μια αιώρα, δεμένη σε δύο φοίνικες, δίπλα από τη θάλασσα, στης Μπαχάμες, εκείνος καθόταν και έκλαιγε τη μαύρη του τη μοίρα.

Τώρα όμως ποιος την κλαίει;

"Γράμμα!" φωναξε και πετάξε στο πάτωμα μπροστά μου ένα λευκό φάκελο.

Επίτηδες το έκανε, αφού ξέρει ότι με πονάει η μέση μου.

Με χιλιάδες ζόρια, πήρα το φάκελο στα χέρια μου και το άνοιξα διστακτικά. Ποίος με θυμήθηκε;

Πήρα στα χέρια μου το γράμμα του έριξα μια ματιά. Οικεία καλλιγραφικά γράμματα. Είμαι σίγουρος ότι τα έχω ξαναδεί. Ξεκίνησα να διαβάζω το διαβάζω προσεχτικά.

16/6/2016, Los Angeles

Μισητό Αφεντικό,

Ή πως να σε λέω καλύτερα; Για να διαβάζεις αυτό το γράμμα, σημαίνει πως είσαι στην φυλακή, άρα αμφιβάλω αν είσαι το αφεντικό οποιουδήποτε. Παρόλα αυτά, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αυτή τη στιγμή.

Αυτή τη στιγμή μπορεί να είμαι και νεκρή, δεν ξέρω.... Βλέπεις αυτό το γράμμα γράφτηκε την μέρα που σκότωσες τον γιο σου, τον Eric. Αν και μετά από αυτό δεν ξέρω αν ποτέ τον ένιωσες έτσι.

Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι εύχομαι να σαπίσεις στην τρύπα που είσαι. Και να ζήσεις εκεί για όλη την υπόλοιπη ζωή σου. Μακάρι να ζούσες αιώνια, γιατί δεν σου αξίζει η ελευθερία του θανάτου.

Ισως, τα σωματικά βασανιστήρια να έχουν καταργηθεί, όμως ψυχή και η καρδιά βασανίζονται από τις πράξεις.

Dusk Till Dawn #SC2018Where stories live. Discover now