ErRor 404 VoL 4

70 7 3
                                    

#LYRICS_NOT_FOUND_(AGAIN)

Μπήκαμε μέσα στην μεγάλη αίθουσα. Ηταν ωραία διακοσμημένη. Φυσικά, αφου εκεί μέσα υπήρχαν όλα τα μεγαλα ονόματα της οργάνωσης. Οι αρχηγοί της οργάνωσης απο την υπόλοιπη υφήλιο. Της Ρωσίας, της Ισπανίας, της Αυστραλίας, της Ισπανίας, του Μεξικό και της Βραζιλιας. Τουλάχιστον αυτοί που αναγνώρισα. Υπηρχαν και άλλοι εκεί. Και ολοι αυτοί λειτουργούσαν υπό τις εντολές του αφεντικού.

Μια σερβιτορα περασε και μας εδωσε απο ενα ποτηρι σαμπάνιας

"Λοιπον, μολις γινει η τελετη, ραντεβου στον διαδρομο " του ειπα ψιθυριστα

Εγνεψε καταφατικα και εφυγε. Κοιταξα γυρω μου, για να βρω φυλακες. Σταμπαρα δυο στην πορτα που μας οδηγει στο θησαυροφυλακιο. Φορουσαν μαυρα κοστουμια και κρατιυσαν τέιζερς.

"Και τωρα, ας υποδεχτούμε το καινουριο μας μελος, τον Dragon!" ακουστηκε η φωνη του αφεντικου, απο τα ηχεια που ηταν στην αιθουσα.

Ξεκιναμε.

Πλησίασα τους φυλακές.

"Τι θες;" ειπε ο ενας.

"Ενα όμορφο άντρα για να περάσω την νύχτα μου." απάντησα ναζιάρικα και ήπια μια γουλια απο την σαμπανια μου.

"Δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε." ειπε ο αλλος.

"Ωωωω...." ειπα. "Νομιζω οτι μπορειτε." και πριν προλαβει να αντιδρασει ορμηξα στα χειλη του φιλωντας τον παθιασμενα, ενώ με το άλλο χέρι έδωσα την σαμπάνια μου στον άντρα δίπλα.

Τον εσπρωξα και η πορτα ανοιξε. Μπήκαμε μεσα και βρεθηκαμε σε ενα σκιτεινο διαδρομο. Εριξα μια κλεφτη ματια στον αλλο αντρα ο οποιος χαμογελασε πονηρα και εκλεισε την πορτα πισω του.

Πηρα τα χερια του και τα εβαλα πανω στο κεφάλι μου. Υστερα αφησα τα δικα μου χερια να ταξιδεύουν πανω στο σωμα του.

Εσπασα τα φιλι μας και τον κοιταξα καταματα.

"Συνεχισε..." ειπε σαν υπνωτισμενος. "Θελω κι αλλο...." απαντησε και εκανε να με αρπαξει απο την μεση, όπως ήμουν γρηγοροτερη.

"Εδω παιζουμε με τους δικους μου κανονες." ειπα αισθησιακα στο αυτι του. "Και σου έχω μια έκπληξη."

"Τι εκπληξη μωρο μου;" ειπε βγάζοντας το σακακι του. "Περιενε." συμπλήρωσε και τον κοιταξα. "Που ειναι το τέιζερ  μου;"

"Εδω." ειπα και το ακούμπησα στον λαιμο του, ενω του εκλεισα το στομα με το χερι μου. Εκανε μερικους σπασμους και το απομακρυνα. Επεσε λιποθυμος στο πατωμα. "Αυτο για να μαθεις να χαλας τις εκπληξεις μου."

Παει αυτος. Σειρα εχει ο εξω. Ανοιξα την πόρτα και τον επισα απο το στομα. Τον τραβηξα μεσα και εκλεισα την πορτα πισω μου. Πριν προλαβει να αντιδρασει, ακουμπησα το τέιζερ ξανά στον λαιμό του και επεσε διπλα στον αλλο.

Τωρα περιμενουμε τον Dominic.

Dusk Till Dawn #SC2018Where stories live. Discover now