Ajándék

1.7K 116 0
                                    

-Megtaláltam!-kiáltottam, majd a konyhapultnál ülő Tonyra és Bannere néztem.
-Szuper...-mormogta Tony. Kicsit kezdett elegem lenni, hogy folyton egymást cseszegetik ( főleg Tony) de nem az én ügyem ezért inkább nem avatkozom bele.
-És most hogyan tovább?-kérdeztem.
-Hát az mind a két erődet kipróbáltad már illetve nagyjából tudod irányítani is őket. Szerintem menj a szobádba pihenj egy kicsit vagy csináld azt amit a többi 17 éves lány.-mondta Banner.
-Öm...Oké.-mondtam.
-De alaposan pihend ki magad mert holnap hosszú napunk lesz!-szólt utánam Tony.
-Rendben.-zártam be a szobám ajtaját. Bedöltem az ágyamba,majd arra gondoltam,hogy kipakolom a cuccaimat. Kinyitottam a bőröndömet és az épen maradt ruháimat betettem a szekrénybe, a laptopomat meg a kis íroasztalomra helyeztem. Kész is voltam,illetve majdnem. Két dolgot nem tudom hogy hová rakjak. Az egyik az a könyv amit az átjáros pasi vagyis Wong adott nekem a másik pedig.....egy fotó.....a családomról.

A könyvet arra gondoltam elrelytem ezért a ruháim mögé csusztattam. A fotót...pedig...a párnám alá tettem. Hirtelen Pepper jött be a szobámba.
-Szia Carly! Gyere van egy meglepink a számodra.-mosoylgot Pepper.
-Oké,egy perc.-mondtam majd megpusziltam a családi képet és vissz tettem a párnám alá. Kimentem a konyhába ahol az asztalon egy kis ékszer doboz volt.
-Na, bontsd ki!- mondta izgatottan Pepper. Óvatósan kibontottam a masnit és leemeltemm a tetejét. Amikor belenèztem egy medált láttam ami a boszzúállok vagyis Avangers jelét ábrázolta.
-Köszönöm.-mondtam mosolyogva.-Ez jelent valamit?-kérdeztem miközben a nyakamba kasztottam a láncot.
-Gratulálunk most már te is a bosszúállók közé tartozól illetve előbb kiképeznek és megnézik,hogy alkalmas vagy e hogy bosszúálló légy. Vagyis gratulálunk felvetetlt nyertél.-momdta fapofával Tony. Elakadt a szavam. Nem tudtam mit mondjak. Nagyon örültem annak hogy bosszúálló lehetek, de én erre tényleg alkalmas vagyok? Mert a bosszúállók a leg elitebb osztag féleseg és csak a legjobbakat veszik be. Asszem utoljára Wandát vagyis Skarlát boszorkányt vették fel szóval bele kell húznom!

REMÉLEM TETSZIK!!!❤️❤️❤️

Vᴀsᴇᴍʙᴇʀ ᴜɴᴏᴋᴀʜᴜ́ɢᴀ⚡️Where stories live. Discover now