A 6. Kő

593 42 2
                                    

Szemeim vörösre válltottak. Kezeimet ökölbe szorítottam. Éreztem ahogy az egész testemet előnti a düh és a bosszúvágy. Elővarázsoltam egy pengét amit Thanos felé hajítottam. A titán könnyen elkapta a fegyvert és szétroppantotta két vaskos ujja között.
-Hahah,Carly figyelj rám! Én csak a világnak akarok jót. Gondolj bele ha mindenki eltűnne innen mennyivel békésebb lenne az élet.-mondta nevetve.
-Te őrült vagy!-kiabáltam a dühtől remegve.
-Inkább egy lángelme vagyok mint őrült.-mosolygot rám undokúl.
-Ennek vége Thanos! Egyszer legyőztél már minket,de most mi jövünk!-néztem rá.
-Ugyan! A bosszúállók nagyrésze már meghallt a többieket egy csettintéssel elintézem.-válaszolta. Egy csetintéssel... valamiért ez a szó megfogott. És akkor eszembe jutott. Thanos és én is csak 5 kőnek az erejét tudjuk irányítani. Neki a tesseract nincs meg hosz azt Nora ellopta és egyé vállt velem. Nekem pedig a hatalom hiányzik. Thanosnál ott van úgyhogy valahogy meg kell szereznem és akkor én leszek az erősebb azaz le tudom győzni ezt az őrültet.
-Tony mennj és a többiekkel védjétek meg az embereket és intézzétek el Thanos csatlósait!-utasítottam. Stark erre csak bólintott ami számomra szokatlan volt,mert azt hittem elkezd velem veszekedni.
-Azt hiszed elbírsz velem? Csak 2 kőnek az erejét uralod még én 5-ét!-mondta.
-Tévedsz...mert én is 5 kőt uralok!-váltottak vissza kékre a szemeim.
-De az nem..az nem ...az nem lehet!-lepödött meg.
-Dehogynem!-mosolyogtam,majd lehunytam a szemem és minden fájdalmamat ráirányítottam. A csakádomra gondoltam akiket mindenkinél jobban szerettem. Az apámra aki Thanos miatt vállt olyanná amiené. Többször is megakarta ölni Tonyt,Mattet,Stevet és még sorolhatnàm. Kínzot. Belülről égtem. Fájt. Hirtelen Thanos a fejéhez kapott és a földre térdelt egyik lábával. Ekkor egy portált generáltam amibe belesétálltam. Gyorsan nyítottam egy újat Thanos kesztyűje mellé. Kiléptem a portálból és hozzáértem a hatalom kövéhez. Egy furcsa bizsergető érzés járta át a testem....

REMÉLEM TETSZIK!!!!❤️❤️❤️

Vᴀsᴇᴍʙᴇʀ ᴜɴᴏᴋᴀʜᴜ́ɢᴀ⚡️Where stories live. Discover now