„Egyszerű"

447 26 0
                                    

-Tony!-rohantam le a lépcsőn.
-Mi van?-kérdezte mogorván miközben Pepper saláta féleségét tömte magába.
- Carly bajban van!-idegenkedtem és az asztalra támaszkodtam mivel azt hittem elájulok. A helységben megfagyott a levegő. Pepper ijedten nézet rám, a nagybátyám pedig az éppen a szájában lévő falatot alig bírta lenyelni.
-Miért?-nyögte ki végre.
-Hela...Hela...-motyogtam idegesen. Alig bírtam beszélni mert az agyam millió egynyi megoldáson pörgött.
-Hela magához vagyis inkább egy olyan bolygóra édesgette Carly amit nem ismer így könnyebb legyőznie vagy maga mellé állítania.-jött le a lépcsőn Peter.
-Kölyök,hát te mégis mit keresel itt?!-lepődött meg még jobban Tony.
-Hát,Molli áthívot mert eléggé zaklatott volt és...-kezdett bele a magyarázkodásba,ám Pepper közbeszólt.
-Ez most nem lényeges mivel Carly bajban van és valahogy segítenünk kell neki!-támaszkodott ő is az asztalra.
-Utána megyek.-jelentette ki Tony és már fel is állt,hogy távozzhason.
-Nem! Egy ember nem elég! Kellenne egy csapat. Mondjuk a bosszúállók!-szólaltam meg végre,mivel a nagybátyám adott egy kis reményt...
-A bosszúállók már réges rég megszűnt...-sóhajtotta Pókember.
-Akkor itt az ideje,hogy újra összeálljon és segítsen az emberiségen azzal,hogy megmentitek azt a lányt aki nem akart sose különleges lenni,de mégis megkapta az univerzúm legnagyobb erejét!-szónokoltam. Pepper bízakodva bólintott,míg Peter szemében megjelent egyfajta boldog csillogás. Tony pedig idegesen maszírozta az orrnyergét.
-Kölyök menj el a régi bázisra. Ott megtalálod a Kapitányt és a többieket. Addig én felkészülök. Ki tudja mi vár ránk...-mondta a lehető legkomolyabban.
-Én is veletek megyek!-mondtam.
-Nem.-vágot vissza egyszerre Stark és Parker.
-És pontosan miért is nem?-húztam résnyíre a szemeimet.
-Oh,talán mert nincs semmi szupererőd vagy nem esték át biológiai manipulációkon,hogy túléld az űrt!-zárta le mogorván Tony aztán beszállt a liftbe és lement a műhelyébe.
-Figyelj,te még nem láttad,hogy pontosan mire is képes a nővéred és senki se szeretné ha bajod esne.-tette a kezét Peter a vállamra,aztán ő is távozott. Bevallom Parker szavai hallatán egy kicsit megnyugodtam,de hihetetlenül dühös voltam nem is Tonyra hanem arra,hogy én sose leszek több egy egyszerű lánynál,akinek a nővére úralja a 6 végtelen kő erejét és nem mellesleg legyőzte Thanost. Sose lesz szupererőm vagy valami olyan dolog ami miatt több lehetek. Csak egy átlagos lány aki tétlenül várhatja itthon azt,hogy a nővérét sikerült e megmenteni vagy odaveszett és egyedül marad....

REMÉLEM TETSZIK!!!❤️❤️❤️
MINDENKINEK KELLEMES HOSSZÚ HÉTVÉGÉT KÍVÁNOK!❤️❤️❤️

Vᴀsᴇᴍʙᴇʀ ᴜɴᴏᴋᴀʜᴜ́ɢᴀ⚡️Where stories live. Discover now