Hogy micsoda?

921 67 0
                                    

Mikor Matt elment arra gondoltam alszom egyet.Egyeltalán nem voltam fáradt csak beszélni akartam Dr. Stranger. Lecsuktam szemeimet. Ismét sötétség mindenfelé. Körbenéztem és egy kis halványan pislákoló zöld fényre lettem figyelmes. Odamentem. Ott ült velem szemben Dr.Strange.
-Dr.Strange?-kérdeztem.
-Igen.-fordult felém.
-Rengeteg kérdésem lenne magához..-kezdtem bele.-Szóval egyeltalán mért pont én kaptam ezt az erőt? Miért kínoz Thanos? Mi ez az izé a csuklómon? És végül hogy tud velem beszélni,ha egyszer meghalt?-halmoztam el azokkal a kérdésekkel amelyek egy ideje motoszkálnak bennem.
-Az első kérdésre sajnos a választ csak te tudod. Thanos tudja,hogy az erős vagy és az erőd hatalmas. Azt a dolgot amit te izének neveztél az egyik erőd miatt van. Azért mivel nem haltam meg...-fejezte be. Én tágra nyílt szemekkel néztem rá. Szóval akkor lehet,hogy a szüleim és a húgom is él?!

-Mégis melyik erőmhöz kapcsolodik?-kérdeztem kíváncsian,majd kinyújtottam a kezemet.
- Ehez.-mondta és megfogta a csuklómat,majd szabad kezével egy kört rajzolt köré.
-Ez...ez meg mi?-néztem ilyedten rá.
-Mint említettem nagy erő birtokàban állsz. Az első ketőt már ismered. Az egyiket a lélek a másikat pedig az elme kővétől kaptad. Viszont valahogy amit sajnos nem tudom,hogy hogyan az idő kövétől is kaptál valamennyit. Egy része benned van. Vissza tudod pörgetni illetve előre is tudsz utazni az időben. Azért vagyok most itt,hogy megtanítsalak az irányítására.-fejezte be.
-Ömmm....-motyogtam. Mi van? Le voltam sokkolva azt se tudtam mit mondjak.
-Rendben. Legelösször is meg kell találnod a lelki békéd. Ezt meditációval tudod elérni. Most koncentrálj és gondolj egy bizonyos időpontra.-utasított. Úgy tettem,ahogy mondta. Felidéztem az utolsó együtt töltöt karácsonyt. Ott ültem az ágyamon a szobámba és izgatottan beszélgettünk,majd csöngetett valaki és mi meg a nappaliba rohantunk.
-Boldog Karàcsonyt!-kiáltották a szüleim. Egy könny csordult ki a szememből. Annyira hiányoznak!

REMÉLEM TETSZIK!!!💛💛💛

Vᴀsᴇᴍʙᴇʀ ᴜɴᴏᴋᴀʜᴜ́ɢᴀ⚡️Where stories live. Discover now