Meg kell mentenem!

712 48 1
                                    

Már egy órája hogy keresgéltem de semmi,így ledöltem Carly ágyára,ám amikor a párnára hajtottam a fejemet egy kemény dolgot éreztem. Azonnal felkeltem és megnéztem mi van a húzat alat.
-Ezt nem hiszem el...-motyogtam amint kinyitottam a régi vaskos könyvet. Minden benne volt a kővekről,amikből lényegében az unokahúgom is áll. Azonnal leszaladtam a műhelyembe és nekiáltam dolgozni.
-Öm Tony...mit csinálsz?-lépet be az én szentéjembe Dr.Banner -Egy antifrekvenciásátjáróteleportálot. -válaszoltam.
-De miért?-kérdezősködött tovább.
-Azért,hogy megmentsem az unokahúgomat,szóval most vagy elmész és békénhagysz vagy hasznossá teszed magad és segítesz nekem.-tértem vissza a munkámhoz.

Carly szemszöge:
Mindenem fájt. Belül mart a kín. Szenvedtem. Olyan volt mintha a pokolba rántott volna az apám. A kezeimen hatalmas vasláncok díszelegtek és egy ócska,mocskos,nedves helyre zártak be. Egy kis fény jött be csak a rácsokkal felszerelt ablakon. Így tudtam mikor van este és mikor reggel. A folyósoról kiáltásokat hallotam és lépteket. Hirtelen kinyílt az ajtó.
-Jóreggelt, Bogaram! Mutatni akarok neked valamit.-mondta azzal a hatalmas láncokat levette a kamporól ami tartotta őket és az ajtó felé kezdett húzni. Amint a kiértünk a vérszínűen tarkáló égboltra emeltem a tekintetemet.
-Mit akarsz tőlem valójában? Mert abban biztos vagyok,hogy nem a családi köteléket akarod erősíteni.-mormogtam.
-Jaj,lányom hát nem érted? Azért kellesz,hogy rabigába hajtsam az emberiség,majd az egész galaxist.-nevetett fel.
-Én nem fogok neked ebbe az őrült tervedbe segíteni!-kiabáltam és megrántottam a hatalmas láncokat amik így kiestek az apám kezéből. Rohantam ahogy csak bírtam,de a bilincsek nagyon nehezek voltak. Közben minden erőmet bevetve próbáltam megolvasztani a vast,kisebb nagyobb sikerekkel. Már majdnem megvolt mikor az apám elkezdett üldözni.
-Baszus!-fortyogtam. Előttem nem volt más csak egy hatalmas síkság. Nem tudnék elrejtőzni,így hát megálltam és szembe fordultam vele.
-Nem igázom le veled az univerzumot!-üvöltöttem azzal a hatalmas láncok leestek a kezemről.

REMÉLEM TETSZIK!!!❤️❤️❤️

Vᴀsᴇᴍʙᴇʀ ᴜɴᴏᴋᴀʜᴜ́ɢᴀ⚡️Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt