Capitolul 1

460 26 1
                                    

POV Harry:

E 2:39 dimineață, iar castelul Hogwarts este cuprins de o liniște ucigătoare.Mă plimb plictisit prin holurile pustii ce pe parcursul zilei erau aglomerate,iar acum par doar niste locuri părăsite , fără viață.
Nu puteam fi observat prin întunericul cumplit ,dar ca măsura de precauție purtam mantia invizibilă. Linistea fu spartă de un zgomot ,mai exact de o voce ce mi se părea foarte cunoscută.
Curiozitatea , asta ma făcut să mă apropii de sursa zgomotului. La scurt timp mi-am dat seama că vocea se auzea din baie , se pare că nu eram singurul care avea insomnii. Mă apropiam din ce in ce mai mult de sursă.
Intru în baie și îl opserv pe Malfoy privindu-se în oglindă și ...stai puțin...plînge?!
Draco , Draco Malfoy cel plin de sine plînge?! Nu credeam că e in stare de așa ceva. Pare într-o stare deplorabilă. Oare ce a pățit?!
Privind ceasul observ că se făcuse deja 3:40, cred că trebuie să mă întorc in
cameră, da, chiar trebuie. Într-un templu grăbit dar nu foarte gălăgios ajung in casa Gryffindor. Intru in salon și mă așez pe pervazul rece al ferestrei admirînd luna plină și gîndindu-mă la cele văzute
De ce ar plînge Draco?!
Într-un final somnul mă cuprinde conducîndu-mă în patul meu și adormind.
POV Draco:
Mă urăsc ,îl urăsc !!! De ce? Ce e neînregulă cu mine de toată lumea mă părăsește așa ușor?!
Da, recunosc sunt arogant ,dar nu-s o jucărie sau un robot ,nu-și dă seama că am și eu emoții?! De ce trebuie să-l am ca tată?
O nouă cearta ,o nouă amenințare. Vreau o viață normală aici ,vreau pe cineva în care să am încredere.
După o oră de plînsete și suspine plec spre camera mea. Ajungînd acolo mă așez pe pervazul ferestrei deschise lăsînd frigul să inunde camera și să-mi purifice mintea. Brusc simt o durere la încheietura mâinii, o durere plăcută. În afară de faptul că am semnul întunericului, mîna e plină de tăieturi și semne vechi. Da Draco Malfoy se taie,fac asta pentru că am nevoie de o distragere de la ceea ce simt. Partea pozitivă e că nimeni nu știe și nici nu trebuie să afle, altfel sunt mort.

Printre steleМесто, где живут истории. Откройте их для себя