Capitolul 10

245 15 5
                                    

P.O.V Harry:
Văzînd  că nu ajung nicăieri cu asta  îl ridic  și-l poziționez pe pat,  fără să îl pregătesc intru brusc îl el neanunțînd-ul.
-AHHHHH ... strigă Draco de durere,  puteam să observ lacrimi curgînd pe fața lui. O-oprestete ,te rog, d-doare.
- Serios,  nu te-ai gîndit cît ma durut pe mine astea șase luni în care mai evitat? Cuprins  de nervi  și fiind în stare de ebrietate,  intru cu putere în el  făcînd-ul  să scîncească.
- Arăți exact ca  o curvă și o meriți. Hai spune-mi, cine e înăuntrul tău și te fac să te simți bine,  hmmm? Sau curva  aia  e mai bună,  cum să simte interiorul ei.
-t-te rog o-oprestete,  d-doare
Vreau să-l doară  ,să simtă prin ce am trecut și eu. 
- Îmi aparții, curvo și o să faci doar ce-ți zic eu
Intru în el de cîteva ori  puternic  eu terminindu-mă în el,  iar Draco pe piepturile noastre.
- Linge și înghite, acesta face exact ce-i spun.
Îl invit intrun sărut lung și sălbatic  la care era clar că Draco nu dorea să participe , îi mușc buza de jos permițîndu- mi să  intru in lacasul lui explorind fiecare loc , incheiem sărutul  din cauza lipsei de aer, acesta nu face nici o mișcare , eu mă întind încercînd să adorm, dar   îi auzeam suspinele,   am un orgoliu mare și nu voi reacționa deloc. După scurt timp observ că acesta a adormit,  neputînd să o fac,  mă ridic din pat în liniște  ,mă îmbrac și plec in camera mea.
Ajungînd observ în ce stare  eram,  hainele erau șifonate iar părul meu era mai  dezordonat că deobicei. Fac un duș și mă întind pentru a putea dormi. Voi vorbi cu el după cursuri. Cuprins de gînduri și probleme adorm
P.O.V Draco:
Mă doare și corpul și sufletul. Dar are dreptate mă comport ca o curvă trebuia să-i spun tot, sigur găseam vreo soluție, dar acum nu mai are nuciun rost. Ăsta a fost viol curat.
Acesta a plecat probabil crezînd că dorm.
Mă ridic din pat și  scîncesc cînd simt o durere infernală , avînd o criză mă ridic și  incep a distruge tot din cameră.  Nu-mi pasă de nimeni și nimic.
O să plec.
Fac un duș rece,  mă îmbrac , îmi iau un rucsac , cîteva haine , bagheta și plec din Hogwarts. Vreau să uit de absolut tot și vreau să uit de el.

Printre steleWhere stories live. Discover now