Capitolul 4

351 20 2
                                    

POV Draco:
După scena din baie m-am îndreptat spre casa Slytherin, cu pași obosiți și lenți cu capul plin de diverse gînduri, ajung în cameră. Mă tot gândeam la cele întâmplate mai devreme. Primul meu sărut, acea căldură în momentul în care mă îmbrățișă, vreau să le simt din nou.
Chiar îl plac, nu vreau să fiu rănit. Sper să merite. Îmi e puțin frică!!! Cuprins de gînduri într-un final adorm.
POV Harry:
Nu pot să cred!!! Am făcut-o i-am spus ce simt, iar sentimentul e reciproc! Sunt cel mai fericit!!! De-abia aștept să mergem la o întîlnire!
Îl plac atît de mult, nu cred că mai rezistam o clipă fără să știu că nu e al meu. Vreau să îi pot atinge pielea albă și catifelată să-l fac să-mi geamă numele, am nevoie de el e ca un drog!!! Diverse scene își făceau apariția în capul meu, eu adormind.
A doua zi:
E 9:30 cînd eu mă decid să plec la micul dejun. Ron și Hermione erau deja acolo asteptîndu-mă după care bombardîndu-mă cu întrebări de genul ,,unde ai fost?''. După scurtul interogatoriu intrăm în sala de mese și acolo îl zăresc pe Draco. Încerc să nu par prea evident că îl privesc dar îl văd detașat de lumea reală aș vrea să fiu acolo lîngă el și să-l pot sărută, să-i simt buzele moi și catifelate peste ale mele, dar trebuie să mă abțin momentan. L-am atins din ,, greșeală'', dar nu mi-a dat importanță. Mă întreb oare ce tot îl frământă?

POV Draco:
Mă trezesc și plec în sala de mese. În fața mea era Ginny ce vorbea cu Luna despre... Harry!? Prefacîndu-mă că par interesat în cartea ce o țineam în mîna le ascult discuția.
- Și.. cu cine ai avut primul sărut? O întreabă blonda pe roșcată
- Cu Harry, sincer cred că am o șansă cu el, adică mereu se holbează la mine și sincer cred că efoarte simpatic... spune Ginny
- Da, v-ați potrivi de minune!! Dar să ai grijă unele zvonuri spun că se mai ,,distrează'' și cu alții...
Ce...?! Adică eu sunt doar o mică distracție, sigur o place pe Ginny, uitați-vă la ea e deșteaptă, frumoasă ,iar eu sunt un nimeni.
Cuprins de gînduri nu-mi dau seama cînd ajung in sala de mese. Nu-mi era foarte foame, dar oricum ocup un loc. Privesc farfuria ce-mi era în față.Brusc simt o atingere pe spate și-mi dau seama că e Harry, dar nu vreau să-i dau importanță.

Printre steleWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu