Capitolul 11

207 15 5
                                    

P.O.V. Harry:
E dimineață și soarele ăsta enervant îmi inundă camera. Mă trezesc și simt o durere de cap apăsătoare, corpul meu se simte obosit, iar mintea mea are nevoie de reset urgent.
Jur că nu-mi amintesc nimic din ce am făcut. Țin minte că l-am văzut pe Draco cu panarama aia,  pe Hermione ce a propus să-l ducă pe Ron  în camera lui și pe Draco. Nu-mi  dau seama cum am ajuns in cameră. Tortul e in ceață.
Mă pregatesc pentru cursuri și mă îndrept spre sala de mese. Ron și Hermione deja mă așteptau facindu-mi semn. Mă uit împrejur pentru al observa pe Draco ,totul e aglomerat ai gălăgios, dar nu-l zăresc nicăieri.
- Hey Harry , pari îngîndurat, sa întîmplat ceva? Vocea îngrijorată a roșcatului mă scoate din transă.
- Nu, totul e ok, deci... cum ați ajuns în camere? Îi întreb, aceștia doi roșind vizibil.
- Harry,  amice, eu și Hermione-
- Sunteți împreună? Însfîrșit , spun eu privindui pe aceștia doi fericit, să vă țină.
- Cum ai... Nu contează, mulțumim. Vocea lui Hermione se făcu auzită.
După ceva timp suntem nevoiți să ne îndreptăm spre sălile de cursuri pentru a începe. Totul pare complet normal înafară de  faptul că Draco nu e prezent,  sper să fie ok,  trebuie să discut azi cu el.
Sunt complet plictisit, ziua de azi va trece greu, sunt sigur.
După cursuri
Referate stupide. Trebuie să-l găsesc pe Malfoy acum. Trebuie să aflu adevarul.Îl caut peste tot, dar nu dau de el. Chiar dacă știu că nu e de încredere plec so întreb pe Pansy.
- Curv-Pansy , nu l-ai văzut pe Draco? O intreb încercînd să nu par prea evident.
- A absentat astăzi , iar nimeni nu-l găsește,  chiar și hainele lui au dispărut,  toți îl caută. Spune aceasta cu o durere falsă în  glas
Brusc în acel moment îmi apar imagini din ce sa întîmplat , îmi apar imagini cu Draco ce mă implora să mă opresc și ce plîngea , l-am violat. Fuck.  L-am rănit,i-am spus lucruri pe care nici eu nu le cred. Oare a plecat pentru a nu mă mai vedea,  e  vina mea că el a plecat. Sunt o persoană groaznică,  trebuie să-l găsesc. Acum. Trebuie să îndrept apsolut tot.

Printre steleWhere stories live. Discover now