Capitolul 6

283 17 4
                                    

POV Draco:
Fuck e dimineață mai exact e 5 :30 , vreau să mă ridic dar simt o greutate pe mine. E Harry , e drăguț cînd doarme, dar trebuie să plec nu vreau să știu cum vor reacționa toți dacă ne vor vedea dormind împreuna, deci îl înlătur cu grijă pe Potter și plec.
POV Harry:
Mă trezesc și vreau să-l sărut pe cel ce sta în dreapta mea , dar observ că Draco plecase. Nu vreau să-i creez probleme ,dar as prefera să mă trezesc alături de el în fiecare dimineață ,să-i pot simți buzele moi și dulci peste ale mele, să-i ating pielea albă și catifelată. Îl iubesc. Nu credeam că o să se întîmple dar chiar îl iubesc și nu aș vrea să-l pierd. Mă trezesc și mă pregătesc de cursuri.
Mă întîlnesc cu Ron și Hermione. Aceștia se certau ,din nou , e ciudat ambii se plac dar nu doresc să recunoască.
Îl observ pe Draco citind o carte liniștit pe o bancă, doream să plec la el să-l i-au de mînă și să-l sărut, dar vroiam să păstrez relația asta un secret.
Cursurile trecură repede. Mă îndreptam spre casa Gryffindor. Eram abătut de viață reală , brusc mă lovesc de cineva. Privesc mai atent și acel cineva e Ginny.
Aceasta roși vizibil și-mi zîmbi dulce ,o ajut să se ridice și să-și strângă cărțile de jos.
- Mersi Harry, ești un dulce. Spune fata din fața mea.
-E ok. În plus e și vina mea.
Privirea îmi este atrasă de Draco ce întră în bibliotecă, perfect însfîrșit pot vorbi cu el.
Intru în bibliotecă lasînd-o pe Ginny și încercînd să-mi găsesc iubitul, ce ciudat sună, dar îmi place. Privirea îmi este atrasă de  Pansy Parkinson ce se dădea la iubitul meu. Acesta răspunde sec și cu dezinteres la întrebările stupide ale acesteia. Sunt mîndru de el.
POV Draco:
După ce pleacă Pansy plec să caut cartea de care am nevoie pentru acest referat stupid. Brusc simt o mînă ce mă trage printre rafturile pline de cărți întelegînd că acesta e Harry . Mă întoarce cu fața spre el și mă sărută apăsat , dar cum oxigenul e foarte important ne despărțim de sărut ambii respirînd sacadat.
- Aș fi preferat să mă trezesc lîngă tine dimineața asta
-. Și eu Harry ,dar dacă află cineva de noi eu voi fi pedepsit de ai mei sau mai rău
- Te ador, te iubesc , nu vreau să te părăsesc niciodată. Măresc ochii la auzul acestor cuvinte.
- Pot să jur că nu te credeam atît de romantic domnule Potter. Răspund, părăsind un mic sărut pe buzele acestuia.

Printre steleWhere stories live. Discover now