Yeni Bir Görev

3.6K 166 97
                                    

~Naruto ağzından~

Gözümü açtığımda Sasuke beni öpüyordu. Ama hala kendimi kötü hissetsem de ona karşılık verdim. Geri çekildiğinde ağlıyordu. Yüzünde garip bir ifade vardı. Ne oldu ki acaba? (Narutocum bunu sormazsan sevinirim. Çünkü herşeyi sana baştan sona anlatırsam bölüm uzarda uzar. Israr edersen belki sevgilin sana anlatır.😝) Sasuke bana birdaha sarıldı. "Sasuke neler oluyor? Neredeyiz?" Sasuke bana bön bön bakmaya başladı. "Naruto sen birşey hatırlamıyormusun? Akatsuki den nasıl kaçtın?" Başım çok kötü zonkluyor. Resmen 1 milyon iğne batırıyorlarmış gibi. Dayanması zor. Sasuke anlamış olucakki üstüne gitmedi. "Tamam sen kendini yorma zaten çok yaran var sen dinlen. Sakın ayağa kalkmaya çalışma. Sakura sanırım birazdan ilaçlarını getirmeye gelecek. Ben gidiyorum. Yapmam gereken işlerim var ama kesinlikle seni görmeye geleceğim tamammı?" "Gitme sasuke. Birdaha yanlız kalmak istemiyorum." Gözlerimden yaşlar akıyor. O anları birdaha yaşamak istemiyorum. Sasuke gelip bana sarıldı ve anlımdan öptü. Biraz rahatlasamda hayla tedirginim. Korkuyorum. "Naruto 1 saat sonra geri döneceğim söz veriyorum. Biliyorsun ben sözümden dönmem." Doğru söylüyor. Hiç sözünden dönmedi. 1 saat sanırım dayana bilirim. Sasuke gülümsedikten sonra odadan çıktı. Ama nedense kötü hissediyorum. İçimde kötü bir his var. Çok karanlık.

~sasuke ağzından~

Naruto ya gülümseyip odadan çıktım. Yapmam gereken ufak tefek işlerim var. Onları yapıp narutoma geri döneceğim. Yolda yürürken hinatayı fark ettim. Bana doğru koşuyor. "Hinata ne oldu? Dur bir soluklan nefes nefese kalmışsın." Hinata bana döndü. Şuan endişeli gözlerle bakıyor. Merak ettim cidden. "Sasuke-kun hokage-sama seni çağırıyor. Acil olduğunu söylememi istedi. Hemen gelmeliymişsin. Bu birazda narutoyla ilgiliymiş. Hemen gitmelisin. Hokage-sama seni hokage binasında bekliyor."
Gözlerim büyüdü ve anladığımı belirterek koşmaya başladım. Binaya ulaştığımda kapıyı çalıp içeri girdim. " Beni çağırmışsınız." Tsunade bana dönüp hızlı bir şekilde olayı anlattı. "Sasuke senden bu olayı incelemeni istiyorum. Ama senin bu görevi yapman için... " Lafını böldüm ama ne yapmam gerektiğini biliyorum. Kendimi hain gibi göstericem ve orocimarunun sığınağına gidip güç isticem. Bunu yapabilirsem ordan hem akatsukiyi hemde orocimaruyu gözetlemiş olucam. Bu sayede konoha ya gelecekleri zaman haberim olucak ve narutoyu koricaklar. Ama ya beni kurtarmaya gelirse? "Ne yapmam gerektiğini biliyorum ama ya beni kurtarmak için gelirse?" Alıcağım cevaptan korkuyorum. Ona zarar veremem bunu asla yapamam. Ama bu görev ne kadar sürecek. "O zaman narutoyu kendinden uzak tutmalısın. Görevin bitene kadar nasıl olursa olsun onu kendinden uzak tutmalısın." Bunu demesinden korkuyordum işte. "Bunu sadece sen yapabilirsin. Görevi kabul ediyormusun?" Olacakları özetlersem narutodan ayrı kalıcam. "Bu görev ne kadar sürer?" Tsunade nin biraz yüzü düştü. Bu demektir ki çok uzun sürecek. "Yaklaşık 3-4 yıl arası gibi gözüküyor ama bu sana bağlı." Yanlış duyduğumu söyleyin lütfen. 3-4 yıl dedi. Narutodan ayrı 3 yıl......  Konahanın geleceği için bu gerekli. "Kabul ediyorum." Tsunade nin gözleri parladı resmen. Ama ben saçlarımın altından göz yaşları döküyorum. "O zaman eşyalarını hazırla gece olduğunda yola çık. O seni bekliyordu zaten kolay olucak sasuke." Başımı sallayıp odadan çıktım. Evime geldiğimde saate baktım. Naruto ya söylediğim saat geçeli 2 saat olmuş. Üzgünüm Naruto bu sefer sözümü tutamayacağım. Eğer  şuan seni görürsem o göreve gidemem. Beni affet. Kunai setimi ve team 7 nin fotoğrafını aldım. Fotoğrafa bakarken ilk tanıştığımız günü hatırladım. O zaman birbirimizi hiç sevmiyorduk. Kötü davranıyorduk. Şimdi ise o zamankinden çok daha büyüdük ve güçlendik. Birkaç ay önce sınavı geçtik ama chunin olamadık 1 kişi hariç. O zaman orocimaru bana lanetli mühürü vermişti ve beni çağırmıştı. Bunun için bu göreve ben çağırıldım. Çantamı topladım ve beklemeye başladım. Narutoyu düşünüyorum. Beni merak etmiştir. Beni bir hain olarak gördüğünde ne kadar üzülücek.  Onu üzmek istemiyorum ama bunu yapmak zorundayım.
   Saat şuan 23:24 . Konoha kapısının önündeyim. Burayı özlicem. Arkamı döndüm ve konoha kapısından çıktım. Arkamda ayak sesleri duydum. Yürümeyi kestim. "Sasuke nereye gidiyorsun?" Sesi korkmuş, gergin ve birazda üzgün çıkıyordu, bu narutoydu. "Sözünü tutmadın. Gelmedin. Senin için endişelendim. Sen asla sözünden dönmezdin. Ne oldu? Bir sorun mu var?" Yüzü asıkmış gibi hissediyorum. Lütfen bu duyduklarından sonra ağlama, lütfen. "Ben gidiyorum. " Hayla arkama dönmedim. Dönemem. Bu durumdayken olmaz. "Nereye gidiyorsun?  Yoksa beni..." Şuan hıçkırıyor. Ağlıyor. Lütfen ağlama, lütfen. Şuan olmaz. Senden ayrılmıyorum. Lütfen sana bunu söyleyemem. "Güçlenmek için gidiyorum. Sana söylemediğim kin beslediğim ve öldürmek istediğim çok kişi var. Onları öldürücem." Daha yüksek ağlamaya başladı. Dayanamıyorum. Birden yere dizlerinin üstüne çöktü ve ellerini yüzüne kapadı. Ona hayla arkamı dönüğüm. İçim acıyor. "Eğer gidersen seni hiç bırakmam ve seni buraya geri getiririm." Ağlayarak söylüyordu. Bazende bana bağırıyordu. "Sen beni hiç sevmedin mi?! Ben bundan sonra nasıl yaşicam?! Sen beni bırakıp gittikten sonra ben nasıl mutlu olucam?! Söyle Sasuke! Nasıl?!  Nasıl!!! " Lütfen devam etme. "Birşey söyle Sasuke!! Bana neden bunu yapıyorsun!" Sus artık, yeter dayanamıyorum. Gözyaşlarım dışarı Akın ederken konuşmam mümkün değil. Belli etmemeliyim. Bu bir görev. Lütfen üsteleme Naruto. Beni zor durumda bırakma. "Sasuke ben seni seviyorum." Bu son damlaydı. Hızlıca arkasına geçtim. Kulağına eğildim. "Özür dilerim." Onu bayılttım. Kucağıma alıp konoha kapısının ordaki bir banka güzelce yatırdım. Alnına bir buse kondurduktan sonra konoha dan ayrıldım.

Selam chanlar. Üzgünüm uzun zamandır bölüm gelmiyordu. Ama diğer bölümlerin izlenme sayısının artmasını bekledim. Bu bölümde üzücü oldu resmen kendimi zor tutmama rağmen böyle şeyler yazıyorum. Ama şuan diğer bölümle alakalı bir bilgi vermicem. Ama bölüm güzel olmuştur diye düşünüyorum. Şunuda ekliyim kitabı devam ettirmeyi düşünüyorum. Daha bitirmicem. Hoşçakalın. By by 😘

Geç Kaldın (Narusasu)Where stories live. Discover now