Özel Bölüm/ Cadılar Bayramı

1.5K 79 20
                                    

~naruto ağzından~

"Sasuke bir hafta sonra cadılar bayramı. Bizde şeker toplamaya çıkalımmı?" Sasuke yi ikna etmeye çalışıyordum. Tabi o geçiştiriyo ama olsun ben onu ikna edicem. Kesinlikle cadılar bayramında şeker toplamaya çıkıcaz. Sasuke umursamazca dikiliyordu. "Neden bu kadar çok gitmek istiyorsunki? Alt tarafı bir şeker." Yüzümü buruşturdum ve somurttum. " Alttarafı bir şekermi ne kadar eğleniceğimizi düşün. Kostümde giyerizz. Çok eğlenceli olmazmı? Diğerlerinide çağırırız. Hadi ama sasuke." Sasuke iç çektikten sonra bıkmış bir sesle kabul etti. Çok mutluyum. Herkesle birlikte çok eğlenicez."peki ya kostümler ne yapnayı düşünüyorsun naruto?" Biraz düşündükten sonra cevap verdim. "Kurt yapmak istiyorum. Peki ya sen?"
Biraz düşündü. "Benim için fark etmez." "O zaman vampir olll." İkimizde gülmeye başladık. Ama neye güldüğümüz hakkında hiçbir fikrimiz yok. "Peki kostümleri yapmaya ne zaman başlicaz? Ayrıyetten diğerlerinede haber vermemiz lazım. Tabi eğer çağırmak istiyorsan." Üşengeç bir ruh haline büründükten sonra oflayarak cevap verdim. "Yarın başlarız. Ben bugün diğerlerini arar söylerim." Sasukeye sarılıp teşekkür ettim. Oda bana sarıldı. Hayla çok mutluyum.

               Cadılar Bayramı Günü

İyice hazırlanıp geç olmadan meydana çıktım. Arkadaşlarımı beklemeye başladım. Sasukede bir işi olduğunu ama çok kısa sürüceğini geç olmadan bize yetişeceğini söyledi.

15dk sonra

Hayla gelmediler merak etmeye başladım. Sasuke gelir diye düşünüyordum oysaki oda geç kaldı. Beş dakika daha eğer gelmezlerse gidip aricam. Beş dakika sonra kiba ve arkasında hinata koşarak bana doğru geliyorlardı. Geldiklerinde soluklanmadan konuşmaya başladı kiba. " İki saattir seni arıyoruz naruto nerdesin sen." "Burdayım kiba ne oldu?" Kiba hala soluklanmaya çalışıyordu. "Sasukeyi bulamıyoruz. Hemen gelirim demişti ama bütün konohayı aradık. Hiçbir yerde bulamadık. Birkaç kişiye sorduk ama sasukeyi hiç kimse görmemiş. Hele biriyle konuştum sasuke bu gün yardıma geleceğini söylemiş ama gelmemiş. Adamda endişeliydi. Başına birşeymi geldi haber vermedide diyodu." Korkmaya başladım. Ne olmuş olabilirki. Yoksa kaçırdılarmı? Nolur öyle birşey olmasın. "Kiba lafı kaçırdılar demeyemi getiriyorsun. Nasıl yok nasıl bulamadık. O bu kadar kolay kaçırılıcak biri değil. Biri görmüş olmalı. Bak şaka yapmıyosunuz dimi. Çünkü bu hiç komik değil." Kiba iyice toparlandıktan sonra konuşmaya devam etti. " Ne şakası ya bu durumda şaka mı yapılır. Hemen sasukeyi bulmalıyız." Biz konuşurken hemen yanımızda sakuranın koşarak geldiğini gördük. "Sakura-chan sen iyimisin? Ne oldu bi haber varmı sasuke den." Sakura üzgün bir şekilde bize döndü. "Gelip bakmanız gereken birşey var." Sakuranın peşinden koşmaya başladık. Ara sokların birine geldiğimizde onu gördüm. Yerde kanlar içinde yatan bedeni. Sevgilimi. Yanına koşup sarsmaya başladım. Bir yandan feci şekilde ağlıyordum. "Sasuke ölmemelisin. Sen.. Ölemezsin.. Değilmi? Hani bırakmicaktın beni... Hani sonsuza kadar beraberdik...." Ağlamalarımdan birşey anlaşılmıyordu artık. "Cevap ver sasuke!! Sasukeee!! Uyan, kalk!! Sen ölemezsin! Ölmiceksin! Öl...meme..li..sin....." Üzerine koyduğum kollarıma gömülmüştüm. Sessizce ağlıyordum. Kıpırdanmayla sesim kesildi. Başımı kollarımdan kaldırdım. "Seni asla bırakmayacağım sonsuza kadar." Sasukenin gözleri açık bana bakıyordu. Kollarıma tekrar gömüldüm. "Şimdide hayaleti bana seni asla bırakmayacağım diyo. İyice kafayıyedim." Tekrar ağlamaya başladım. Sasuke gülüp kalktı ve bana sarıldı. "Bu bir şakaydı. Bu kadar üzülüceğini düşünmemiştim. Üzgünüm." Birden gülmeye başladı. Onunla herkes gülmeye başladı. Ben bön bön etrafa bakıp ne olduğunu anlamaya çalışıyordum. "Hadi hadi kalk sadece şakaydı merak etme ölmedim. Seni asla yanlız bırakmayacağım."

~flash back~

"Narutoya küçük bir şaka yapmayı planlıyorum. Ama sizede ihtiyacım var. Ölü şakası yapmayı düşünüyorum." Kiba biraz düşündü. "Naruto buna sinirlenmezmi?" Diğerleride kafalarını sallayıp katıldıklarını gösterdiler. "Hadi ama çok üstüne gitmicez. Naruto geldiğinde onu 15dk kadar bekleticez ben ondan önce bir işimin olduğunu size daha sonra katılacağımı söylicem. Sonra kiba sen ve hinata koşup narutoyu biraz endişelendiriceksiniz. Sonra sakura sen gidip narutoyu buraya getireceksin. Diğerleri benim yatacağım yerde biraz üzülmüş taklidi yapacak. Size uyarmı?" Hinata endişeli birşekilde yaklaştı. "Naruto-kun çok üzülücek." Biraz ikna etme çabadından sonra herkes kabul etti. Şimdi sadece o günün gelmesimi beklicez.

~flash back end~

Olayı iyice kavradıktan sonra sasukeye kör yumruklar atmaya başladım. Bir yandanda bağırıyordum. " Beni çok korkuttun. Öldüğünü sandım. Kiba öyle koşarak gelince olayı anlatınca ne yapıcağımı şaşırdım. Sakura geldiğinde yıkılmak üzereydim seni çok merak ettim. İlk kaçırıldığını düşündüm. Sonra sakura gelip görmemiz gereken birşey olduğunu söyleyince en kötü senaryoyu düşünmeye başladım. Bu beni çok korkuttu. Ben senin beni bıraktığını düşündüm. Bir daha bana asla böyle şakalar yapma. Ne kadar korktuğumu bilemezsin." Sasuke bana iyice sarıldı bende ona sarıldım. Sonra herkes gelip bana sarılıp özür dilediler.
  Bu olaydan sonra bütün gece şeker topladık ondan sonrada toplanıp topladığımız bütün şekerleri yedik. Bu gün ödüm patlasada çok eğlendim.

Selam chanlar bu kitabı burdan sonlandırıyorum. Başka özel bölüm atmicam. Bu kitabı okuyan herkese oy veren herkese çok teşekkür ederim. 7 bin okunma olmuş. Bunun için herkese teşekkür ederim.😊 Diğer kitaplarımda görüşmek üzere sizleri seviyorum.😘😘 by by~

Geç Kaldın (Narusasu)Where stories live. Discover now