Dünyanın En Güzel Günü

3.1K 141 39
                                    

~Naruto ağzından~
Sabah kalktığımda Sasuke yatakta yoktu. Yataktan kalkmak için bir hamle yaptığımda kalçama giren acıyla yatağa geri yatmam bir oldu. Yanıma döndüğümde komidinin üzerinde bir mektup gördüm. Almak için ona uzanıp içindeki kağıdı çıkardım. Yazan sasukeydi. Şöyle diyordu. "Canım sevgilim. Yapmam gereken işlerim olduğu için sabah erken çıkıyorum. Saat 18: 25 te seni almaya gelecek birini göndereceğim. Lütfen sorgulamadan gel tamammı? Seni seviyorum. Sasuke. "
  
~Sasuke Ağzından~
Naruto ya süprizimi yapmak için evden erken çıkıp sevgili ukeme bir mektup bıraktım. Kendini zorlamaz Sa  iyi olur gerçi. Herşeyi hazırlayıp saati bekledim. Bir şey eksik olmasın diye iki sefer kontrol ettikten sonra konuşmamı bir kez daha tekrar ettim.
~Narutodan devam~
Saat 18: 25 te kapı çaldı. En azından şuan yürüye biliyorum. Kapıyı açtığımda yola bir limuzin kapımın önünde de bir şöför vardı. "Buyrun bay uzumaki." Mektup da ne yazıyodu
Hiç sorgulamadan gel. Sanırım sevgilim haklı. Teşekkür edip limuzine doğru yürüdüm. Beyaz şık bir limuzindi. Şöför bana kapıyı açıp binmem için bekledi binince kapıyı kapattı ve kendi yerini aldı. Limuzinin içide dışı kadar güzeldi. Kenarda bir buket turuncu ve kırmızı güller vardı. Kartında şöyle yazıyordu. "Canım, seni seviyorum." Bunu Sasuke mi hazırladı? Ben bunları düşünürken araba durdu ve kapım açıldı. Arabadan inmeden Sasuke belirdi karşımda. Gömlek giymişti. İyikide bende gömlek giymişim. Sasuke elimi tutup tabi romantikçe beni arabadan indirdi. İndiğimde uzun mum larla süslenmiş bir patika vardı. Sasuke elimi tutuyordu. Bu iyi hissettiriyor. Birdaha sasukeden ayrılmak istemiyorum. Onu seviyorum. Yolun bitiminde bir uçurum vardı ama manzarası muhteşemdi. Sasuke elimi tutarak uçurumun dibine getirdi ve oturdu. Bende arkasından oturdum. Güneş batarken ay doğuyordu. Bu görüntü cidden iç açıcı. "Sasuke bunların hepsini senmi hazırladın?" Sasuke bana döndü ve elimi tuttu. "Yoksa beğenmedin mi hemen başka bir yere gidebiliriz." Bunun olmasını istemem gerçi. "Hayır yanlış anladın... Teşekkür ederim. " Bana bakıp gülümsedi. Elini cebine götürdü ve bana döndü. "Naruto sana dün bir süpriz vericeğimi söylemiştim. Seni çok seviyorum." Elimi tutup beni ayağakaldırdı ve kendiside kalktı. İlk dudağımdan romantikçe öptü. Ayrıldığında dizinin üstüne çöktü. "Benimle evlenir misin? " Gözlerime inanamıyorum. Sasuke bana evlenme teklifimi etti? Dünyanın en güzel gününü yaşıyorum. Gözlerim dolmaya başladı. Çok mutluyum. "Tabiki EVET." Birbirimize sarıldık ve uzunca birbirimizi öptük. O gece birbirimize sarılarak en güzel günümüzü böyle geçirdik ve kayanyıldızın altında günün tekrar etmesini dileyerek birkez daha öpüştük.

Selam chanlar. Bölüm çok geç geldi o yüzden üzgünüm. Yarından itibaren yaklaşık 15 gün bölüm atamayacağım. Ama geri döndüğümde daha fazla bölüm ve yeni kitap olacak. Kendinize iyi bakın. Sizi çok seviyorum. By by 😘

Geç Kaldın (Narusasu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin