Yanımda Kal

3.7K 164 135
                                    

Bu bölümde smut var sevmeyen smut alarmından sonrasını okumasın.
~Narutonun Ağzından~

"Seni seviyorum sasuke." Sarılmayı bıraktığımda elini tutup onu çekiştirmeye başladım. Oda bana kendini bırakmış gibi ben nereye gidiyorsam oda peşimden geliyordu. Odadan çok hızlı bir şekilde çıktığımız için arkamda bıraktığımda arkadaşlarımın yüzünü merak etmiş olabilirim ama sorun değil. Sasukeyi sürükleyerek evime getirdim. Kapıyı açtım ve onu içeri soktum. Arkadan kapıyı kilitledim. Sasuke etrafa bakıyordu. "Gittiğim zamandan çok farklı. Sana göre fazla toplu ama beğendim." Gülümsüyordu. Onun gülümsemesini çok özlemişim. Elini tutup odama getirdim. Odama yeni aldığım yatağın üzerine oturttum. Bende yanına oturdum. Kolunu kaldırdığında bu fırsattan yararlanarak kolunun altına girip ona sarıldım. "Seni çok özledim Sasuke. Dövüştüğümüz zamanları hatırlıyormusun? Ben o dövüş lerde canın yanmasın ve seni geri getirmek için çok uğraştım. Sen gittiğinde çok üzüldüm. Kendimi eve kitledim ve çıkmadım. Hep seni düşünüyordum. Sen gittikten sonra birçok şey yaşadım. Çok kötü olaylar. Sen gittikten sonra herkes aynı küçüklüğümde bana baktıkları gibi bakmaya başladılar. Aralarda dışarı çıkıyordum o zamanlar. Markete yada kafa dağıtmak için. Ama nereye gitsem aynı gözleri gördüm. Çok kötüydü. Ondan sonra kendimi iyice kapattım. Arada Sakura geliyordu. Onu geçiştirmek için iyi numarası yapıyordum. Ama aslında hiç iyi değildim. Sen beni koruyordun. Ama gittikten sonra ben korunmasız kaldım. Bir parçam eksikti. Hiç geri dönmeyeceksin sandım. Çok korktum. Son günlerde daha kötü oldum. Aklımı kaçırmak üzereydim. Daha çok düşünmeye başladım. Ne zaman biticek bu kabus diye kendi kendimle konuşuyordum. Çok kötüydü Sasuke. Ben çok yanlızdım." Gözyaşlarım Akın ediyordu. Ağlıyordum. Bunları Sasuke ye söylemek içimi rahatlattı. Sasuke bana daha sıkı sarılmaya başladı. "Çok üzgünüm Naruto. Çok üzgünüm. Bende gittikten sonra hep seni düşündüm. Son aylarda günleri saymaya başladım. Bende aklımı kaçırmak üzereydim. Seni korumam gerekiyordu. Tsunadenin bana ilk görevi verdiğinde ne yapacağımı şaşırmıştım. Senden ayrı kalmak benim için çok zordu ama bir yandan da seni korumam gerekiyordu. Ben sen hariç bir sürü savaş yaptım. Seni koruyayım ve en sonunda mutlu olalım istedim. Ama bak şimdi ikimizde burdayız ve mutluyuz. Ben tek şeyden korkuyordum. Sen dayanamayıp intahar etmenden çok korkuyordum. " Gerildim. Yüzüm düştüğünü hissediyorum. "Düşünmedin değilmi? Yapmazdın değilmi? Yapmazdın... Yapamazdın... Yapmadın..... Değilmi? " Endişelendiği çok belli. "Düşündüm. Birkez denemeye kalktım. Sakura geri döndürdü. Ama dayanamıyordum. Bitmesini istiyordum. " Sasuke gözyaşlarımı sildikten sonra beni yatağa yatırdı. Kendiside üstüme çıktı.
"Tamam yeter bu kadar ağlama. Çok uzun zamandır yapmadığımız bir şeyi yapmaya ne dersin?" Sırıtıyordu *pç smile*. Ben bundan hoşlanmadım. Ama eğer çok ısrar ediyorsa... Boş bulunduğu bir zamanda hemen üstümden yatağa atıp üstüne çıktım. "Söylediğim şeyi tekrar ediyim. Birdahaki sefere uke olan sen olacaksın demiştim. Şansına küs." Sırıtıyordum. Onu sinir etmek hoşuma gidiyor. "Ama çok yanılıyorsun sevgilim." Bir hareketiyle eski halimize geri döndük.

•Smut Alarmı•

Ani bir hareketle boynumu öpmeye yalamaya ve ısırmaya başladı. Yavaşça inliyordum. Yavaşça dudağıma yaklaştı ve dudağımdan serçe öptü. Dillerimiz de katılınca öpüşme biraz daha ateşlendi. Nefes nefese kalıp ayrıldığımızda ikimizde
t-shirt lerimizden kurtulduk. Sasuke yavaşça göğsümü öperken yavaşça inliyordum. Meme uçlarımı yalamaya başladığında biraz daha inlemeye başladım. Birini yalarken diğeriyle oynuyordu. Bu benim sertleşmemi hızlandırmış dayanmakta zorlanıyordum. Sasuke yavaşça aşağı inerek öperken elleriyle de pantolonumun fermuarını açtı. Pantolonumu çıkarıp arkasından kendi pantolonunu çıkardı. İkimizde çıplak kaldığımızda öpüşüyorduk. Ayrıldığımızda Sasuke aletimi yalamaya başladı. İnlememi örtmek için ağzımı elimle kapadım. Ama Sasuke elimi tuttu ve ağzımdan çekti. Aletimi bir anda ağzına aldı ve gelgit yapmaya başladı. Çok fazla inliyorum. Dayanamicam. "S.. Sa-suke çı-kar boş-al-ıcam.ahh sa-suke." Sözümü dinlemeden yaptığı işe devam etti ve bu sefer daha hızlıydı. Dayanamıyorum. "Ahhh." Ağzına boşaldım. Sasuke bütün meniyi yuttuktan sonra beni dudağımdan öpmeye başladı. Çekildiğinde iki parmağını bana uzattı. Anladım tabiki o kadar saf değilim canım. Parmaklarını iyice ıslattıktan sonra elini ağzımdan çekti ve birdaha öpmeye başladı. Bir parmağını deliğime soktuğun da hala öpüşüyorduk ve benim inlemem Sasuke tarafından tutuluyor ve ortaya boğuk bir ses çıkıyordu. İkinci parmağı soktuktan sonra makas hareketi yapmaya ve deliğimi genişletmeye başladı. İkinci parmağa alıştığımı anlayınca üçüncü parmağı soktu. "S-sasuke can-ım a-acı-yor. Ahh." Sasuke sırıttı. "Merak etme birazdan geçecek. Hazır ol." Ben cümleyi hazmedemeden parmaklarını çıkardı ve kendi aletini deliğime dayadı. "Giriyorum." Başımı salladıktan sonra hızlı bir şekilde içime girdi. "Ahhhh sas-uke ac-ıyor. Ah ha. " İnlemem dışardan duyulduysa şaşırmam. Canım çok yanıyor. "Merak etme birazdan geçecek. Birazdan zevk alacaksın. Biraz daha dayan." İçimde gelgit yapmaya başladı. Gittikçe hızlanıyordu. Bir yerde bumm. O anda zevk almaya başladım. "S-asuke da-ha hı-zlı ahh ha s-asu-ke." Gülümsedi. "Zevk noktanı buldum sanırım." O tarafa doğru daha hızlı gelgit yapmaya başladı. Aleti o noktaya çarpıyor ve ben daha çok zevk alıyordum. Nedense bu anın geç memesini istiyorum. Sasuke yle birlikteyim. Çok mutluyum. İkimizde zorlanmaya başlamıştık. "S-asuke ahh." Yüz hatları kasıldı. "Naruto." İkimizde boşaldık. Sasuke benim içime bende onun karnına doğru boşaldım. Üstümden çıkıp yatağa yattı. "Naruto duş almalıyız. Bunu doğum günü hediyesi olarak düşünebilirsin ama asıl hediyeni yarın vericem." Valla şuan üşeniyom Sasuke ve çok yorgunum. Ama hediyeyi merak ettim açık çası. "Sasuke yarın alırız çok yorgunum. Ama hediyeyi söylemeden uyumam. Söyle ne hediyesi?" Gülümsedi. "Süpriz usuratonkachi." Üstümüzü örttü. O dakikadan itibaren uyuya kaldım.
~Sasukenin Ağzından~
Gece uyandım. Su içmek için mutfağa gittim. Gerçekten Naruto nun evi düşündüğümden daha toplu. Yatağa geldiğimde Naruto uyuyordu. Bir süre onu izledim. Aynı bir melek gibi o kadar temiz kalpli ve safki. Tatlı bir kedi gibi uyurken daha tatlı oluyor. Onun dudağına küçük bir öpücük kon durduktan sonra onu düşünerek uykuya daldım.

Selam chanlar. Bölüm biraz gecikti gibi ama atmaya çalıştım. Bu arada yeni bir sasunaru kitabına başlamayı düşünüyorum. Bu kitap bitince mi başlıyım yoksa şimdi başlıyım ikisinede bölümmü atıyım. Yorumlarda yazarsanız çok mutlu olurum. Birde bu pazardan itibaren yaklaşık onbeş gün bölüm atamayacağım. Ama sizi pazar gününe kadar bölümsüz bırakmak istemiyorum. Bölümü beğenmeyi lütfen unutmayın. Sizi çok seviyorum. By by 😘

Geç Kaldın (Narusasu)Where stories live. Discover now