|05|

118 7 4
                                    

  ''Oh baby, why don't you just meet me in the middle?''

P A S C A L 

''Gelukkig zit dit er weer op!'' Zucht Tessa en ploft op de bank. We hebben net alles opgenomen en we zijn allemaal een beetje uitgeput. We hebben volgens mij elf opnames gehad van minstens een half uur. Daarbij is het nu ook alweer bijna donker en pak ik mijn spullen in. Ik wou graag voor het donker thuis zijn, omdat ik dan zelf nog tijd heb om een video te editen. Ik trek mijn schoenen weer aan, want moest ze voor de vorige opname uit, en strik mijn veters. ''Jongens en dame, ik ga er vandoor. Ik moet ook nog een video editen, dus hoop voor het donker thuis te zijn! Laters!'' Tessa wou opstaan, maar ik duw haar weer naar beneden. ''Tessa, ik weet de weg wel uit nu! Blijf lekker zitten.'' Glimlach ik en ze knikt naar me.

Na iedereen een knuffel te gegeven hebben wandel ik weer rustig naar huis. Ik heb zelf ook een auto, maar het was vandaag een mooie dag dus ging lopen vandaag. Iets wat ik wel vaker doe nu. Wanneer ik mijn telefoon ontgrendel zie ik Instagram open staan op het profiel van  Roxy. Ik twijfel en kijk op het volgen knopje, maar klik er toch niet op als ik mijn straat in loop. Ik duw mijn telefoon in mijn zak en open de deur. Ik twijfel nog erg of ik haar weer moet gaan volgen, want ik weet niet wat de rest er van gaat denken namelijk en of ze het door gaan krijgen.

Ik hang mijn jas op en leg mijn tas bij de trap neer, om vervolgens naar de keuken te lopen en te kijken naar iets te eten. Ik heb vandaag geen zin in iets te maken, dus ik ga maar eens bestellen en beslis om pizza te gaan bestellen. Na een half uur komt de pizzabezorger en heb ik een leuk gesprek met hem. ''Kan je iets voor me doen dan?'' Vraag ik en hij knikt. Ik geef hem het geld, het papiertje en een grote tip. Hij zwaait naar mij en ik zwaai terug. Ik loop naar de trap en pak mijn tas op, met mijn pizza in mijn handen. 

Ik gooi mijn tas op de grond als ik mijn kamer binnen loop en loop ook gelijk naar mijn bureau en druk mijn computer aan. Ook open ik de pizza doos en begin alvast te smullen van een groot stuk pizzapunt. Als mijn computer is opgestart begin ik meteen te editen en doe ook muziek op, terwijl ik mijn pizza ondertussen op eet. Als ik mijn pizza op heb en mijn video klaar is, gooi ik de video random online en loop ik met de lege pizzadoos naar beneden, om hem vervolgens weg te gooien in de prullenbak. Ik pak een groot glas en leg hem neer op het aanrecht.  Ik pak de koude fles Pepsi uit de koelkast en schenk het in mijn grote glas. Na de fles terug gelegd loop ik met mijn glas weer naar boven.  Ik plof op mijn bed en pak mijn telefoon uit mijn broekzak.

Ik lees al mijn appjes snel en reageer op de meeste wel even. Ik app mijn moeder om te vragen hoe het daar is en haar te laten weten dat ik ook veilig thuis ben voor twee uur. Mijn ouders zijn samen op vakantie gegaan naar Turkije. Ze hadden mij meegevraagd maar ik hoefde niet mee, ik was wel goed hier. Zelf vond ik dat niet erg, want ik ga zelf ook nog vakantie met Tessa en de rest. Ook omdat ik het huis nu helemaal voor mezelf heb en niemand in de weg sta.

Als ik zie dat het al bijna half drie is en best lang op mijn telefoon heb gezeten , ga ik snel naar Instagram en klik toch op het knopje volgen. Wat kan er fout gaan?

 Wat kan er fout gaan?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
ROXY [ON HOLD]Where stories live. Discover now