|06|

98 5 4
                                    

'' Ik leef niet meer voor jou ''

R O X Y

''Mama, ik ga wel afruimen. Ga maar lekker uitrusten.'' Glimlach ik naar mijn moeder. Ze kijkt op en ze knikt glimlachend. Ze loopt naar me toe en neemt mij in haar armen. ''Dank je wel lieverd.'' Zegt ze voordat ze de keuken uitloopt en de trap oploopt.Mijn moeder staat er al tien jaar alleen voor. Mijn vader is overleden door een heftige auto ongeluk. Iemand was aan het voor dringen waar het niet mocht en kwam tegen een vrachtwagen aan met een enorme snelheid, waardoor de vrachtwagen naar links ging en tegen de auto van mijn vader kwam. 

Hij was nog niet overleden toen de ambulance kwam, maar pas in de ambulance zelf. Ze vertelde ons dat zijn laatste woorden was dat hij van ons hield en vanaf de hemel op ons zou kijken, voor altijd.Mijn moeder maakt vaak overuren, om mij blij te houden. Ook al vertel ik haar dat ik alleen haar nodig heb, maar ze heeft alles voor me over. Daarom  stuurde ik haar ook naar bed toe om uit te rusten. Ik kan best zelf alles opruimen en dingen doen in huis voor mijn moeder.

Wanneer ik alles heb schoongemaakt heb loop ik naar boven om wat te hangen en op mijn telefoon te kijken. Die ik voor het eten daar neer heb ik gelegd, omdat ik met mijn moeder wou praten zonder dat iemand me wou bereiken op mijn telefoon. Als het super erg was bellen ze wel naar onze huistelefoon.  Ik pak mijn telefoon en ik ga plat op bed liggen. Ik zie dat hij leeg is en pak zuchtend mijn telefoon oplader, die ik er meteen aan doe. Na een tijdje start hij eindelijk op. Ik voer al mijn codes in en wacht tot mijn telefoon met de Wifi verbind. Als alles binnen komt kan ik mijn ogen niet geloven. Ik spring rechtop alsof ik het dan beter kan zien.

INSTAGRAM: itzsyntrax is je begonnen te volgen!

Met grote ogen kijk ik naar me telefoon. Dit kan niet waar zijn?! Pascal is mij begonnen te volgen? Dit moet een droom zijn, waarom zou hij naar al die tijd mij nog willen volgen? Na alles wat ik heb geflikt. Met een twijfel gevoel accepteer ik het en leg mijn telefoon snel weg, niet wetend wat ik nu moet doen. Ik open Instagram om te kijken of het ook echt zo is. Ik frons een beetje en pak onze dm berichten erbij. Onze chat van vroeger staat er nog en ik lees het opnieuw. We waren echt met elkaar aan het klieren.

Heel even twijfel ik of ik hem een bericht moet sturen, maar doe het toch. Ik stuur simpel een ''Hey!'' naar hem en wacht totdat hij het leest. Na een paar minuten wachten doe ik mijn telefoon weg en pak ik mijn laptop. Ik start YouTube op en bekijk zijn kanaal. Pascal is ook enorm gegroeid in deze jaren en dat is echt snel gegaan. Ik bekijk zijn recente video en ik lach er om. Deze video is eergisteren opgenomen en ik glimlach klein. Hij is echt schattig. Dat vond ik vroeger ook al en nog steeds. 

Ik hoor het geluid van mijn telefoon en ik zie dat Pascal mij een berichtje heeft gestuurd. Ik open hem en zie dat hij gereageerd heeft op mijn hey.

''Hey ;)''

''Hey ;)''

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


ROXY [ON HOLD]Where stories live. Discover now