|08|

84 9 2
                                    

"He giving me that good shit"
P A S C A L

''Yo Pascal kan je straks met ons gamen bij Tessa thuis?'' Hoor ik als ik mijn telefoon opneem. De stem van Jeremy straalt enthousiasme uit en tot mijn verbazing ik hoor de jongens op de achter mijn naam joelen.

''Sorry bro, ik kan niet omdat ik al plannen heb voor vandaag.'' Zeg ik en ik hoor Jeremy het zeggen tegen de rest. ''Awh jammer man! Wat zijn je plannen dan?'' Vraagt Jeremy aan mij en het zweet breekt uit. Wat moet ik ze vertellen?

'Ja ik ga met Roxy afspreken. Ja die Roxy waar onze Tessa ruzie mee heeft.' dat gaat denk ik niet werken, dus ik begin snel een smoesje te verzinnen. ''Ik ga met die oude vrienden afspreken! Het is een heel groepje en ik heb er best veel zin in, dus ja ik moet eigenlijk ook gaan anders kom ik te laat. Doei!'' Zeg ik tegen Jeremy en de jongens, want ik sta sowieso op speaker, voordat ze iets kunnen zeggen hang ik op en sla ik een zucht.

Wat een goeie redding zeg Pascal!

Zuchtend stap ik mijn warme bed uit en loop langzaam naar de badkamer, om een heerlijke lauwe douche te nemen. Met deze warmte moet dat wel anders heb ik het al warm voordat ik al buiten ben!

Na een kwartier stap ik de douch uit en wikkel een handdoek om mijn middel heen, om vervolgens naar mijn kamer te lopen. ik doe een onderbroek aan en gooi de natte handdoek in de hoek van mijn kamer. Ik trek een korte broek aan een een T-shirt. Mijn voeten schuiven in de slippers en ik grijp mijn telefoon voordat ik naar beneden loop.

Ik maak wat lunch, wat eigenlijk ook gelijk mijn ontbijt is. Ik smeer op mijn broodje wat boter en strooi wat hagelslag erover heen. Met Luna achter mij aan te rennen loop ik naar de bank en zet wat YouTube op, terwijl ik mijn twee broodjes naar binnen werk.

Als ik mijn broodjes op heb laat ik Luna snel uit, voordat ik het huis verlaat. Omdat het mooi weer is besluit ik lopend te gaan en stop ik mijn oortjes in mijn oren. Na een paar minuten te gelopen hebben bericht ik Roxy dat ik er binnen vijf minuten ben.

Nog geen seconde later krijg ik een berichtje terug met dat ze ook binnen vijf minuten er ongeveer moest zijn. Glimlachend loop ik door. We hebben afgesproken in het park om vervolgens samen naar de bioscoop te gaan lopen.

Eenmaal aangekomen ga ik zitten op een witte bankje bij het water en wacht ik op Roxy, als ze er naar paar minuten er nog steeds niet is bericht ik haar om te vragen waar ze blijft.

Ik ben er bijna meneer ongeduld ;)

Ik grinnik om haar reactie en schudt mijn hoofd, nu lachend. Ja ja. Typ ik terug en ik hoor iemand achter mij grinniken. ik draai me om en zie Roxy grinniken naar haar telefoon. ''Ey Rox!'' Roep ik glimlachend en ze kijkt verbaast op.

''Ik had je niet eens gezien!'' Zegt ze lachend als ik haar richting op loop. Eenmaal voor haar trek ik haar in een knuffel en gelukkig knuffelt ze me terug, anders zou het echt awkward zijn. Samen lopen we richting de bioscoop en we praten en lachen met elkaar.

Kan dit nog leuker?

Kan dit nog leuker?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 11, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ROXY [ON HOLD]Where stories live. Discover now