|07|

107 6 2
                                    

  ''Ben op me monnie, ben op selfish''

R O X Y

Glimlachend kijk in naar mijn telefoon. Ik ben nu ongeveer een half uur met Pascal aan het praten en we kletsen over van alles. Heel even reageert pascal niet meer maar typt hij na vijf minuten weer. ''Ik vind zo praten best kut, hier heb je me nummer. App me x''

Hij stuurt nog een berichtje met zijn nummer en ik voel mijn hart sneller kloppen bij het x'tje. Zou hij mij nog leuk vinden of zou hij dit alleen al vrienden zien? Of zou het alleen doen omdat hij mij zielig vind? Ik schud deze gedachtes van mezelf af en voeg zijn nummer toe in mijn contacten, daarna ga ik naar WhatsApp om hem een berichtje te sturen. Ergens vind ik het toch raar dat hij dit doet, omdat ik best erge dingen heb gedaan vroeger. Die echt niet door de beugel konden en ik heb ook geen zin dat zijn vrienden boos op hem gaan worden.

Als het weer een half uur later is zeg ik dat ik moet gaan en hem morgen zie. Pascal en ik hebben afgesproken in het park. Wat mij enorm zenuwachtig maakt. Hij kwam met het idee om af te spreken en ik wou het ook graag. Nu hopen dat alles ook goed gaat, of zou het allemaal een grapje zijn?

Ik sta op van mijn bed en leg mijn telefoon aan de oplader. Zuchtend pak ik mijn pyjama en loop ik naar de badkamer, om een heerlijke lange douche te nemen. Ik douche altijd super warm, zelf gok ik ongeveer vijfenveertig of misschien zelfs wel hoger. Ik stap de douchecabine binnen en doe de glazen deur dicht, die bedekt is met witte strepen. De grond is bedekt met donkergroene tegels en de muren met witte tegels. In de hoek van de douchecabine zit een soort tafeltje vast aan de muur, met shampoo en conditioner.

Als ik mezelf heb uitgekleed en al vijf minuten onder de warme douche sta, smeer ik mezelf in met zeep, die ruikt als rozen. Dat staat tenminste op de verpakking. Zelf vind ik het naar tulpen ruiken of iets in die richting, maar het ruikt lekker dus ik gebruikt het gewoon. Als ik mijn haren heb gewassen en alles heb gedaan die ik altijd doe in de douche stap ik eruit en wikkel ik mijn haar in de handdoek. Ik haal de overige make-up weg met een doekjes en smeer wat crème op mijn gezicht, voordat ik de badkamer verlaat in mijn paarse badjas.

Ik loop naar mijn kamer waar ik een een T-shirt, onderbroek en een sportbroekje aantrek. Ik pak mijn telefoon en loop naar beneden, om iets lekkers te pakken. Eenmaal beneden leg ik mijn telefoon op het aanrecht en pak ik een blikje Cola uit de koelkast. ''Wat zou ik nemen?'' Fluister ik tegen mezelf, iets wat een familie trekje is, en bekijk de la waar alle lekkere dingen in liggen. Ik pak een pakje oreo en een zak naturel chips van honderdtwintig gram.

Ik pak mijn telefoon weer en loop met al mijn eten en drinken weer naar boven. Ik gooi mijn eten op mijn bed en leg mijn blikje Cola op mijn nachtkastje. Ik graai mijn paarse badjas van de grond en loop weer naar de badkamer, waar ik hem weer netjes ophang. Ik haal mijn haar uit de handdoek en gooi de handdoek in de wasmand en kam mijn haar snel door. Ik doe me haar in een paardenstaart en wandel weer naar mijn kamer. Eenmaal ploffend op bed gekomen kijk ik wat YouTube.

Tijdens het kijken open ik mijn telefoon en zie ik dat mijn Instagram vol staat met mensen die mijn zijn gaan volgen. Zou dit door Pascal komen of herkennen mensen mij nu pas als de 'bitch'

Is het wel slim om morgen af te spreken met Pascal?

Is het wel slim om morgen af te spreken met Pascal?

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
ROXY [ON HOLD]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu