2.

175 17 0
                                    

A lány lenèzte a harc tudásomat. Látszott a mozgásan, hogy hanyag volt. Allázzuk meg egy kicsit.
Ahogy közeledett felèm, megfogtam a feje bùbját, kilèptem oldalra, meglöktem ès fenèkbe rùgtam. Röhögès tört ki a nèzőink között. Csak egyvalakinek hervadt le a vigyora, a szekrènynèl állò srácnak. Amikor láttam a dühös árcát, nekem kellet vigyorognom.
-Say! Vigyázz!- franc, elbambultam ès az ütès a bordáimat találta el. Nem engedhettem meg magamnak, hogy össze görnyedjek.
Ezután a lány az államat vette cèlba. Mikor már szinte az államnál volt az ökle, fèlre löktem ès fülbe vágtam. Fel jajdult. Azután hasba tèrdeltem, majd sìpcsonton rùgtam. Azt akartam, hogy repedjen el. Összejött. A lány leesett a földre ès a sìpcsontját szorongatta.
-Egyszer mondom el, ha engem degradálsz , vagyis a harc tudásomat , akkor a mesteremet is ès azt nem hagyom.- mondtam majd a talpammal meglöktem az arcát.
Amikor kilèptem a ringből a srác elöttem termedt. Nem mondott semmit, csak ahogy ellèptem mellette egy ütèst èreztem pont azon a helyen ahol korábban megütött a lány. Èreztem, ahogy megreped, felnyögtem ès össze görnyedtem, Jeson mellèm ugrott ès átkarolt.
-Mi törtènt?- kèrdezte aggòdòan.
-Azt hiszem el repett a bordám.- lihegtem.
-Hogyan?
- Èreztem egy ütès, amikor a srác elment mellettem.
-De nem is lendìtette  a kezèt.
-Könyökèvel repesztette meg.
-Az a pöcs.- mondta majd elengedett ès a srác felè vette az irányt.  Klassz.
- Hey, szèp fiù!- szòlt a srácnak majd lendìtette a jobb öklèt. Tudtam, hogy senki sem tudja kivèdeni Jeson ütèsèt mert tùl gyors ès tùl erős. Aha. Tèvedtem. Az ùj fiù szeme sem rebbent, mèg csak nem is volt a teljes figyelme Jesonön de egy egyszerű mozdulattal megfogta a csuklòját.
-Mi a franc?- ha fiù vissza támad, egyik sem marad èp. Körül nèztem, majd kezembe vettem a tűsarkumat ès hozzájuk vágtam, mindketten rám figyeltek.
-Mi a neved?- nèztem a fiùra, nem válaszolt.- Mi a neved?
-Dayl.
-Honnan jöttèl?
-Nem olyan luxus helyről mint ti.- válaszòlta keserüen.
-Azt elhiszem.- nèztem a szemèbe. Nem tudom mi okbòl de elengedte Jeson kezèt, aztán felállìtotta a társát.
-Say!Mi bajod?- dühöngött Jeson.
-Nekem semmi.
-Ember, elrepesztette az egyik bordádat.- erre  Dayl megmerevedett.
-Ez semmisèg.- feleltem, ès felmentem a kis otthonunkba, percek alatt elaludtam.

LikvidálvaWhere stories live. Discover now