7. rész

728 34 4
                                    

Napok teltek el eseménytelenül. Allison elmondta, hogy beszélt Derekkel és a többiek is, de Derek nem nyílt meg, Valami még hiányzik. A helyzet az, hogy tudom, hogy mi. Színt kell vallanom neki. A mai falkagyűlés után meglátogatom és beszélek vele.

- Hé Lola - kopogott be Allison a szobámba

- Szia - köszöntem - Gyere be!

- Ma Derek végre megnyílt - mosolygott - Mesélt Paige-ről.

- Tényleg? - kérdeztem meglepetten - Mit?

- Apró dolgokat. Például, hogy Paige imádta az orchideát és hogy mindig azt vitt neki, mikor találkoztak. Azt is elmesélte, hogy Paige-nek volt egy nyaklánca, amit tőle kapott. Angyalszárny medállal, mert Derek mindig úgy nevezte Paige-t, hogy...

 Angyalszárny medállal, mert Derek mindig úgy nevezte Paige-t, hogy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Angyalom - fejeztem be a mondatot

- Nagyon szerette a testvéredet és szerintem még mindig szereti.

- Honnan veszed? - kérdeztem meglepetten

- Láttam rajta. És ahogy beszélt róla. Sütött róla, hogy még mindig szereti Paige-t.

- Halhatatlan szerelem? - kérdeztem

- Így is nevezhetjük - mosolygott

- Tudod, hogy szerelmes vagyok belé. Akkor miért mondtad el ezt nekem. Hogy fájdalmat okozz, vagy hogy megelőzd, hogy beégessem magam előtte.

- Egyik sem - felelte majd kilépett az ajtón Ezt most nem értettem. Mindenesetre indulnom kellett, hogy beszéljek Derekkel. Akkor is beszélek vele, mert ennyi még nem elég, hogy felerősödjön. Mindent tudnia kell. A teljes igazságot, hogy mi történt valójában Paige-dzsel.

Mikor odaértem nagy lendülettel húztam el a vasajtót. Nem is figyelve arra, hogy van-e valaki nála, berohantam és letámadtam.

- Megígérted, hogy beszélsz velük - rontottam rá

. Már megbocsáss, de ez az én házam. Semmi jogod így rám rontani. Ezenkívül mint látod dolgom van - mutatott a társaságára, ami elég nagy volt. Konkrétan a falka.

- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdeztem

- Ha mondani akarsz valamit, akkor a többiek előtt is mondhatod. Nincs titkom a falka előtt.

- Mióta? - kérdeztem kissé gúnyosan

- Bízom bennük - mondta

- Nem hinném, hogy szeretnéd, hogy ezt végighallgassák - kötöttem az ebet a karóhoz. Egyenlőre csak neki akartam elmondani.

- Csak mond - parancsolt rám Én pedig összeszedtem minden bátorságomat és egy sóhaj kíséretében belekezdtem. Lassan indultam meg felé és elkezdtem körbejárni, mint egy ragadozó a prédáját.

 Lassan indultam meg felé és elkezdtem körbejárni, mint egy ragadozó a prédáját

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Halhatatlan szerelemWhere stories live. Discover now