9. rész

583 33 4
                                    

Klaus az arcomba nevetett, amikor azt mondtam, hogy veszélyben az élete. Nem is csodálkozom, hiszen ismerem őt. Ő úgy gondolja, hogy nála senki sem erősebb és hogy őt senki sem tudja legyőzni. Azután még jobban nevetett, mikor elmondtuk, hogy Jeremy akarja megölni.

- Klaus - szólítottam meg - Nem maradhatsz itt! El kell hagynod Mystic Fallst!

- Miért kéne engedelmeskednem neked?

- Mert megígérted, hogy nem bántasz senkit, erre megtámadod Elenát. Nem teljesítetted az alku rád eső részét, így el kell menned.

- Milyen alkuról beszéltek? - vágott közbe Alaric

- Klaus és én alkut kötöttünk. Ő nem bánt senkit míg Mystic Fallsban van, én pedig megörzök neki valamit. Ha Klaus nem tartja be, amit ígért, akkor én döntök a sorsáról. Megölöm, vagy elküldöm innen.

- Pontosan mit is örzöl Klausnak? - kérdezte Rebekah érdeklődve

- Az a kettőnk titka - mondtam - Szóval csomagolj Klaus, mert elhagyod Mystic Fallst és soha többé nem jössz vissza. Mert ha megtudom, hogy visszajöttél, megöllek.

- Miért engedelmeskednék neked? - vonta fel a szemöldökét vigyorogva

- Mert több dolgot tudok rólad, mint a saját testvéreid - vontam meg a vállam - Mellesleg ha nem teszed, megöllek.

- Nem tudnád megtenni - mosolygott magabiztosan

- Vadász vagyok - modtam - Az a dolgom, hogy levadásszam a hozzád hasonlókat.

- Hozzám senki sem hasonlítható - nagyképűsködött

- Tyler igen - mondta Ric

- Ő is csak egy utánzat - mondta Rebekah

- Akit a bátyád tett azzá - mondtam mérgesen - Nem mondom mégegyszer! Menjetek el a városból! Most!

- Te féltesz engem? - lépett elém Klaus

- Jól van! Nem akarom, hogy meghalj! Ahhoz túlságosan kedvellek!

Az arcán még nagyobb vigyor terült szét, majd közel hajolt hozzám. Tudtam, hogy mit akar. Meg akar csókolni. Mielőtt még elérte volna a számat elléptem tőle. Vágott egy fintort, majd hátrébb húzódott.

- Hogy hívják? - tette fel a kérdést

- Beacon Hillsben van dolgom, szóval nem érek rá cseverészni - mondtam

- Tehát újra talállkoztatok - értette meg Bólintottam - Most már tényleg meg akarom ismerni az örök szerelmedet - mosolyodott el

- Egyszer bemutatlak titeket egymásnak, ha már nem lesznek pszichopata Alfák a városban és nincs veszélyben senki.

- Szavadon foglak - ígérte majd megölelt. Ő és Rebekah is csomagolni kezdtek, majd együtt indultunk el. Megvártam, míg elhagyják a várost, majd felkerestük Jeremy-t. Nagy nehezen sikerült meggyőznöm, hogy ne menjen Klaus után. Másnap sikerült elindulnom Beacon Hillsbe. Először természetesen Argentékhez mentem. Lepakoltam és lezuhanyoztam majd elindultam Derekhez, hogy lejelentkezzek nála.

Már a lépcsőn tartottam felfelé, amikor láttam, hogy az ajtó nyitva és hangok szűrődnek ki rajta. Azonnal előkaptam a fegyverem és lassan közelítettem meg a bejáratot. Belestem és lesokkolt, amit láttam. A lakás kellős közepén Derek volt átdöfve egy vascsővel, amit a felette álló Kali tartott. Derek előtt Deucalion ült. Nem messze az ajtótól Ennis nyomott le a földre egy lányt a nyakánál fogva. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Halhatatlan szerelemWhere stories live. Discover now